Κάτι διαφορετικό δοκιμάζει η Riot Games για τον επόμενο ήρωά της

2 έτη πριν.

Ο οποίος πλησιάζει επικίνδυνα.

Είναι πλέον επίσημο, ο νέος ήρωας του League Of Legends, πλησιάζει όλο και περισσότερο στην κυκλοφορία του και η εταιρεία δίνει μερικές ακόμα λεπτομέρειες για αυτόν. 

Θα είναι ένας a high damage, carry-style jungler που θα έχει transformation mechanic, περίπου σαν τον Gnar αλλά πολύ διαφορετικό από όσα desings έχουμε δει μέχρι τώρα από την ομάδα του παιχνιδιού. Μετά την κυκλοφορία του Ivern, η Riot θέλει να αλλάξει πορεία και από τους support junglers να κάνει στροφή σε πιο επιθετικούς ήρωες, όπως ο Lee Sin, ο Rengar και ο Kha’Zix. Βέβαια δεν γνωρίζουμε ακόμα αν θα κάνει AP ή AD damage, αλλά ξέρουμε ότι θα έχει πολύ από αυτό.

Παράλληλα, να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι ο νέος ήρωας αναφέρεται σε μια κατηγορία της ανακοίνωσης με τίτλο, «A shadow on the horizon,» που ίσως να μας κατευθύνει σε κάποιο shadow monster. Ιδιαίτερα αν το mechanic του τον μετατρέψει σε σκιά, θα είναι ιδανικό και πολύ badass.

Οι υποθέσεις οργιάζουν ακόμα περισσότερο όταν στην ανακοίνωση είδαμε τις λέξεις «infesting my mind,» που μας παραπέμπει στην θεωρία των σκιών, που ομολογώ ότι ακούγεται αρκετά τρομακτική. Για να μην παρατραβήξουμε το σχοινί όμως, θα αναμείνουμε για περαιτέρω λεπτομέρειες, που μάλλον θα έρθουν πολύ σύντομα.

Πηγή: nexus.leagueoflegends.com

Comments

Scroll To Top