Δύο ακόμα ADC ήρωες στο buff train της Riot Games

2 έτη πριν.

Όλα αυτά στο επόμενο patch.

Δύο πολύ δημοφιλή ADC βρίσκονται στο πρόγραμμα της Riot Games για buffs στο επερχόμενο patch 7.13.

O λόγος για τους Xayah και Ezreal, που ο καθένας χρειάζεται περιποίηση για τους δικούς του λόγους. Η πρώτη, μετά την κυκλοφορία της, είχε λίγο παραπάνω δύναμη απ’όσο θα έπρεπε και η Riot Games θέλησε να κάνει τα απαραίτητα nerfs, που όμως την επηρέασαν σε τομείς που δεν ήθελαν τροποποίηση, κάνοντας τα buffs απαραίτητα. Πιθανές αλλαγές αποτελούν η μείωση του cast time των Double Daggers, όσο κάνει rank up την ικανότητα. 

Από την άλλη, ο Ezreal έχει να δεχθεί περιποίηση πάρα πολύ καιρό και ο κόσμος φαίνεται να τον έχει ξεχάσει. Ωστόσο, η Riot θεωρεί πως απλά μερικά spikes στις ικανότητές του δεν θα κάνουν την δουλειά, οπότε σκέφτεται ολικό rework της W ιδιότητάς του. Το damage της είναι ελάχιστο και χρησιμοποιείται περισσότερο για να δώσει Attack Speed σε έναν συμπαίκτη παρά σαν αμυντική ικανότητα.

Δυστυχώς όμως, αν και τα buffs της Xayan θα είναι άμεσα διαθέσιμα, το rework χρειάζεται περισσότερο χρόνο, και με την Riot απασχολημένη με τον Azir, θα υπάρξει καθυστέρηση για την φροντίδα που χρειάζεται ο Ezreal.

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top