Συναρπαστικές αλλαγές έρχονται στο Hearthstone με το επόμενο expansion

2 έτη πριν.

Έτσι γίνεται στην Blizzard

Την μέρα μας έφτιαξε η μαμά Blizzard με την ανακοίνωση των νέων αλλαγών που θα έρθουν στο παιχνίδι μαζί με το επόμενο expansion. 

Ομολογουμένως, το άνοιγμα των packs σε κάθε νέο expansion δεν είναι και πολύ διασκεδαστικό, καθώς οι διπλές και τριπλές κάρτες σε ένα pack, καθώς και η απώλεια Legendary καρτών, εκνευρίζει τους περισσότερους παίκτες. Αυτό όμως θα αλλάξει άρδην και ευχαριστούμε πάρα πολύ την Blizzard για αυτό.

Για αρχή, δεν θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε για παραπάνω από μια φορά την ίδια Legendary του συγκεκριμένου set, είτε την κατέχετε σε χρυσή ή κανονική έκδοση. Επιπροσθέτως, στα packs που ανοίγετε δεν θα υπάρχει η πιθανότητα να εμφανιστεί παραπάνω από δύο φορές η ίδια κάρτα, για ένα pack. 

Το σημαντικότερο όλων είναι όμως ότι στα πρώτα δέκα packs του κάθε expansion, θα ανοίγετε έτσι και αλλιώς μια legendary κάρτα. Να μην ξεχάσουμε να τονίσουμε τέλος ότι σε λίγες μέρες θα υπάρχουν ειδικές προσφορές σε bundles από το expansion του Journey to Un’Goro, καθώς η τιμή θα είναι ίδια, αλλά τα packs θα αυξηθούν κατά πολύ.

Επιτέλους θα φχαριστηθούμε pack βρε αδερφέ!

Πηγή: eu.battle.net

Comments

Scroll To Top