Αναστενάρηδες έγιναν οι παίκτες με τις τιμές των νέων World Skins στο League Of Legends

2 έτη πριν.

Φωτιά στα πορτοφόλια μας.

Όσοι από εσάς αγοράζετε συχνά skins στο League Of Legends θα έχετε συνειδητοποιήσει ήδη ότι το pricing δεν έχει κάποια λογική εξήγηση και πορεία.

Αρκετά skins που έχουν γίνει rework κοστίζουν λιγότερο από παλιότερα, χωρίς βέβαια να υπάρχει βάση για το εν λόγω σκεπτικό. Τα World Champions Skins, που θα είναι διαθέσιμα σε λίγο καιρό, θα βρίσκονται στην τιμή των 1350 RP, ίδια δηλαδή τιμή με τα περσινά ανάλογα skins, που είχαν και πολύ μικρότερο και ευκολότερο design.

Αυτό βέβαια ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων, ως προς το πώς ακριβώς ορίζει και σκέφτεται η εταιρεία το pricing και με ποιο γνώμονα διαμορφώνεται ο τιμοκατάλογος. Αυτό βέβαια αποτέλεσε αφορμή για την εταιρεία να ενημερώσει για το νέο updated policy της, κάτι που όπως η ίδια παραδέχτηκε θα έπρεπε να χει κάνει εδώ και καιρό.

Τελευταία φορά που ασχολήθηκε η εταιρεία με αυτόν τον τομέα, ήταν πριν 4 χρόνια, οπότε όπως καταλαβαίνετε τα πράγματα και οι καταστάσεις έχουν αλλάξει άρδην.  Φυσικά η Riot δεν μείωσε τις τιμές και ακούγεται λογικό, ιδιαίτερα αν σκεφτείς ότι οι ομάδες που εκπροσωπούνται παίρνουν ποσοστά από τις πωλήσεις αυτές.

Να μην ξεχάσουμε να σημειώσουμε τέλος, ότι το φετινό line up των skins είναι ολοκληρωμένο, μαζί με βασικούς παίκτες, subs, και προπονητή, γεγονός το οποίο παρατηρείται και υλοποιείται για πρώτη φορά φέτος. Πάντως πολύ σύντομα θα έχουμε ενημέρωση για τους νέους τιμοκαταλόγους της εταιρείας.

Μέχρι τότε μείνετε συντονισμένοι στο Cowboytv για περισσότερα νέα.

Πηγή: pvplive.net

Comments

Scroll To Top