Όταν το Fidget Spinner γίνεται viral και έχει competitive παιχνίδι

2 έτη πριν.

Βαρεθήκατε να το ακούτε ε; Κρίμα.

Τα είδαμε, παίξαμε με αυτά, τα βαρεθήκαμε αλλά… Ποιος να το ‘λεγε ότι θα γινόντουσαν και esport! Πριν λίγες ημέρες είχαμε την δημιουργία ενός io-stlye browser game (σαν το agar.io) βασισμένο σε αυτά τα θεοποιημένα Beyblades.

Με πάνω από 260,000 videos του παιχνιδιού στο youtube αυτή τη στιγμή και τους μεγαλύτερους creators να το διαφημίζουν όλο και περισσότερο, το παιχνίδι πήρε τρελές διαστάσεις! 

Σκοπός του spinz.io είναι να ξεκινήσεις με ένα σχεδόν ακίνητο Fidget spinner και σιγά σιγά, ενώ κινείσαι σε ένα αχανές μελιμετρέ χαρτί να μαζεύεις πολύχρωμες σφαίρες και να ανεβάζεις το RPM σου (το πόσο γρήγορα γυρίζει το spinner). Κατά την διάρκεια της περιπέτειάς σου στο να γίνεις το Fidget spinner που σπάει το φράγμα του ήχου, μπορείς να δοκιμάσεις να χτυπήσεις άλλους παίχτες και είτε να τους κλέψεις σφαίρες είτε να τους καταστρέψεις!

Οι περισσότεροι φυσικά παίζουν για πλάκα, αλλά δεν είναι και λίγοι αυτοί που θέλουν να γίνουν οι καλύτεροι στον server σπινιάροντας το φανταστικό τους Fidget Spinner γρηγορότερα από κάθε άλλο παίχτη. Από εφεύρεση χημικού το ’93 στα περίπτερα της γειτονιάς και τώρα στην οθόνη του υπολογιστή μας… Αυτή είναι εξέλιξη!

Πηγή: kotaku.com

Comments

Scroll To Top