Δεν γλίτωσε το PUBG από τα ακονισμένα δόντια των cheater

2 έτη πριν.

Από νωρίς στα βάσανα.

Τα περισσότερα παιχνίδια, αν όχι όλα, έχουν πλέον προγράμματα για cheat και φυσικά πολλοί είναι εκείνοι που τα χρησιμοποιούν γιατί απλά δεν θέλουν να προσπαθήσουν να ανέβουν με την αξία τους.

Το Battlegrounds είναι ένα καινούργιο παιχνίδι, που βρίσκεται ακόμα σε early access και για την ώρα αντιμετωπίζει πιο βασικά προβλήματα, όπως το να λειτουργούν σωστά οι servers τους. Όπως είναι φυσικό βέβαια, η εταιρεία δεν έχει πάρει ακόμα το κολάι στο να αντιμετωπίζει τους επίδοξους cheaters, οπότε αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα στον τομέα αυτό. 

Μπορεί να κατέχει το BattlEye, ένα πρόγραμμα που έχει φτιαχτεί για αυτόν ακριβώς το λόγο και έχει δοκιμαστεί σε πολλά άλλα παιχνίδια, αλλά οι παίκτες δεν φαίνεται να ιδρώνουν και πολλοί. Στο παιχνίδι είναι ήδη διαθέσιμα hacks τα οποία βοηθούν το aim, την εύρεση καλύτερων loot, ενώ ο συνδυασμών όλων αυτών μαζί κάνουν τον παίκτη war machine. 

Από την κυκλοφορία του παιχνιδιού έχουν δεχθεί ban πάνω από 25 χιλιάδες παίκτες, οι οποίοι ωστόσο βρίσκουν τον δρόμο τους πίσω στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, ένας παίκτης έχει δεχθεί 6 φορές ban και παρόλα αυτά δημιούργησε account και συνέχισε να παίζει με την ησυχία του, χωρίς να δεχθεί ban…για την ώρα τουλάχιστον.

Να συμπληρώσουμε εδώ βέβαια ότι αν κάποιος θέλει να έχει ένα καλό cheat, πρέπει να πληρώσει αδρά για να το αποκτήσει. Δυστυχώς, για την ώρα μας, οι ελπίδες των περισσότερων στηρίζονται στο BattlEye, που καθώς φαίνεται δεν μπορεί να κάνει και πολλά. Μέχρι να βρεθεί καινούργια λύση, το μόνο που μένει…να κάνουμε τον σταυρό μας να μην πέσουμε πάνω τους. 

Πηγή: kotaku.com

Comments

Scroll To Top