Οι πρώτες επίσημες πληροφορίες για το Update της Evelynn

2 έτη πριν.

Σκοπός η μοντερνοποίηση του Champion

Η Evelynn έχει περάσει πολλά τα τόσα χρόνια που βρίσκεται στο παιχνίδι. Updates, Reworks, Tweaks, win rates < 40% αλλά ακόμα έχει τα θεματάκια της. Τον Ιανουάριο αρχίσαμε να έχουμε στοιχεία για άλλο ένα Rework που ετοιμάζει η Riot για αυτήν. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μία «μοντερνοποίηση» του Champion. Συγκεκριμένα το Rework θα κινηθεί σε τρεις βασικούς άξονες.

  • Να γίνει πιο σωστός Assassin

Αυτό σημαίνει πως θα έχει πιο πολύ το 100-0 potential και όχι τόσο το sustained damage από την Q.

  • Πιο ευχάριστες ως προς την χρήση abilities

Ξανά έχουμε στοιχείο που υποδηλώνει το rework της Q. Το ability spam είναι κάτι που η Riot δεν θέλει στο παιχνίδι της. Επιπλέον οι Evelynn mains χρειάζονται δύο πληκτρολόγια το χρόνο… Και να μην μιλήσω για το τι γινόταν στο URF…

  • Περισσότερο HP

Επειδή σαν concept μάλλον έχει πάρει το μονοπάτι του Jungler, είναι πολύ πιθανό να δούμε μία αύξηση του HP της είτε flat (stats) είτε μέσω κάποιας Ability (σε μορφή shield όπως και η τωρινή ulti της).

Σύμφωνα με τον Reav3, είναι πολύ πιθανό να αλλάξει και το stealth της αλλά δεν έδωσε παραπάνω πληροφορίες πάνω σε αυτό. Το ολοκληρωμένο Rework της αναμένεται να ανακοινωθεί μετά το World’s patch. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: www.riftherald.com

Comments

Scroll To Top