Επικρατεί τελικά το χάος στο League of Legends

2 έτη πριν.

Ήταν αναμενόμενο.

H πρώτη εκδήλωση του League of Legends η οποία ζήτησε από τους παίκτες να επιλέξουν μεταξύ δύο πλευρών, Chaos ή Order, έδειξε τα αποτελέσματά της. Η ολοκλήρωση των αποστολών αντάμειψε τους παίκτες με tokens που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να ξεκλειδώσουν διάφορα αντικείμενα, όπως icons ή key fragments.

Οι παίκτες μάλιστα έλαβαν δωρεάν θεματικές emotes κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για να αποδείξουν την εμπιστοσύνη τους στο παιχνίδι. Το event δημιουργήθηκε για να συμπέσει με τo release δύο θρυλικών skin του παιχνιδιού,  Dawnbringer Riven και Demonblade Yasuo. Και τα δύο αυτά skins κοστίζουν 1820 RP το καθένα.

 

Έχοντας φτάσει το event στο τέλος του, οι παίκτες που κατάφεραν να ξεκλειδώσουν το Victor’s Emblem, ένα βραβείο που απονεμήθηκε σε παίκτες που ολοκλήρωσαν ένα ορισμένο αριθμό αποστολών κατά τη διάρκεια του event, μπορούν πλέον να κατασκευάσουν μέσω tokens  μια εικόνα με θέμα το Yasuo για τους λογαριασμούς τους, αφού όπως είπαμε παραπάνω επικράτησε το Chaos. 

Αυτό ήταν σίγουρα ένα συναρπαστικό event για την κοινότητα του League of Legends, και οι οπαδοί δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι να ξεκινήσει η επόμενη αποστολή κάποια στιγμή στο μέλλον.

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top