Κάτι πρωτόγνωρο φέρνει ο νέος ήρωας στο Hots

2 έτη πριν.

Ακόμα ένας σύμμαχος της Kerrigan ετοιμάζεται για το Moba της Blizzard.

Ο Stukov αποτελεί τον καινούργιο ήρωα που θα κάνει την είσοδό του στο Heroes Of The Storm.  Είναι zerg με ανθρώπινη μορφή και βρίσκεται στο κόσμο της Blizzard από το Starcraft II: Heart Of the Swarm. Ο ρόλος του είναι Support με κάποια μοναδικά mechanics, αλλά ιδιαίτερα αξιοσημείωτες είναι οι  επιλογές του Heroic Ability.

Ένα από τα δύο Heroic Ability του είναι το γιγάντιό του χέρι με τη μορφή zerg, και μπορεί να αξιοποιηθεί  και να διώξει μακριά οποιονδήποτε αντίπαλό βρεθεί στο δρόμο του. Περαιτέρω, το άλλο Ultimate δίνει την ευκαιρία στον Stukov να επιλέξει μια περιοχή, στην οποία οι αντίπαλοι θα δέχονται silence και damage.  Τέλος, διαθέτει heal για τους συμπαίκτες του, που μάλιστα μεταφέρεται από τον ένα στον άλλο αν βρίσκονται σε κοντινή απόσταση, ενώ η ίδια ικανότητα «Bio-Kill Switch» κάνει denote οποιονδήποτε ενεργό ιό.

Πάμε να δούμε όμως πιο αναλυτικά όλες τις ικανότητές του στο παρακάτω βίντεο.

Φαίνεται πως ο νέος ήρωας αποτελεί έναν ιδιαίτερο είδος support, ενώ καλύτερα θα μπορέσουμε να τον δούμε στον PTR την επόμενη εβδομάδα. Δυστυχώς δεν έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά μάλλον δεν βρίσκεται και πολύ μακρυά. Μέχρι τότε μείνετε συντονισμένοι στο Cowboytv.

Πηγή: www.gamespot.com

Comments

Scroll To Top