Απρόσμενες εξελίξεις με το Honor System

2 έτη πριν.

Τι ζήτησαν οι παίχτες;

Φυσικό και επόμενο είναι, μόλις μία εβδομάδα μετά το release του σε όλους τους servers, οι παίχτες να αρχίζουν τα παράπονα για το νέο Honor System. Αυτή τη φορά όμως, οι παίχτες ζήτησαν κάτι που ξάφνιασε την Riot. Θέλουν περισσότερους τρόπους για να επιβραβεύουν τους συμπαίχτες τους! 

Ίσως είναι νωρίς για να το κρίνουμε, αλλά πιθανώς το νέο Honor System να βοήθησε το παιχνίδι σε ένα θέμα που δύσκολα λύνεται, στην τοξικότητα του community. Τα παλιά τα χρόνια, τις ελάχιστε φορές που πετυχαίναμε αξιοπρεπείς teammates το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε για να τους ευχαριστήσουμε ήταν ένα «well played» στο τέλος του παιχνιδιού, κάνα friend request και άντε ένα φτωχό «Friendly» ή «Helpful». Τώρα όμως που τα rewards είναι λίγο πιο legit, ο μέσος παίχτης αρχίζει να ξανασκέφτεται το αν θα πρέπει να ευχηθεί διάφορα στον jungler.

Σχετική εικόνα

Από πλευράς Riot, η ανταπόκριση ήταν θετικότατη. Μάλιστα σχεδιάζουν να επεκτείνουν το System άμεσα! Αν αυτό είναι το κλειδί για ένα καλύτερο League, τότε η γνωστή εταιρεία θα συνεχίσει να το ενισχύει. Με πάνω από 100 εκατομμύρια παίχτες παγκοσμίως, αν καταφέρει να λύσει αυτό το μεγάλο πρόβλημα του community, ή μάλλον να το μετριάσει, θα κάνει ένα μεγάλο βήμα μπροστά. Μόνο ο χρόνος μπορεί να δείξει αν θα τα καταφέρει.

Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: pvplive.net

Comments

Scroll To Top