Τα σχέδια της Blizzard για τον Jade Druid

2 έτη πριν.

Βλέπουμε Jades και στον ύπνο μας

Μετά την ισοπέδωση του Quest Rogue, επόμενος στόχος της Blizzard φαίνεται να είναι τα Jades και πιο συγκεκριμένα ο Jade Druid.

Σαν deck, υπήρχε από την πρώτη στιγμή που τα jades μπήκαν στο παιχνίδι και πάντα υπήρχαν χρήστες του. Από την άλλη όμως δεν υπήρξε ποτέ εποχή που η λίστα να ήταν εντελώς σπασμένη, όπως με την Quest Rogue και έτσι τα παράπονα δεν ήταν τόσα πολλά, αλλά υπήρχαν. 

Το κύριο πρόβλημα με το deck είναι το «Jade Idol» το οποίο η Blizzard χαρακτηρίζει ως κάρτα μεγάλου ρίσκου. Είναι το απόλυτο late game εργαλείο και δίνει στο deck μεγάλο advantage ενάντια στα υπόλοιπα. Το θέμα είναι: Μήπως το deck είναι ή θα γίνει δυνατό και στο early-mid game; Αν ναι, τότε κρατάτε όλα τα jade idols που ανοίγετε γιατί σε λίγο θα αξίζουν 100 dust. 

Αποτέλεσμα εικόνας για jade idol hearthstone

 

Ο λόγος που δεν θα δούμε τις αλλαγές σύντομα είναι το νέο expansion του Αυγούστου. Δεν έχουμε ιδέα για το πως θα διαμορφωθεί το meta και αν όντως θα χρειαστούν αλλαγές. Παρ’ όλα αυτά, με το μεγάλο playerbase που διαθέτει το παιχνίδι, η περίοδος του «χαόδους» meta δεν θα διαρκέσει πολύ και μόλις αρχίσουν να κατευνάζουν τα πράγματα, η Blizzard θα αναλάβει δράση. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα

Πηγή: pvplive.net

Comments

Scroll To Top