Συνεχίζει να ανεβαίνει το Rocket League!

2 έτη πριν.

Τρομακτικά τα νούμερα.

Το γνωστό και ως ποδοσφαιράκι με αμάξια, μας έχει απασχολήσει αρκετά στο παρελθόν και όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει. Η μεγάλη και ταχύτατη ανάπτυξη που παρατηρούμε οφείλεται κατά κύριο λόγο στην απλότητα αλλά και συγχρόνως ποικιλία που προσφέρει το παιχνίδι. Ας μην ξεχνάμε ότι πλέον έχει ενεργή competitive σκηνή ακόμα και στην Ελλάδα!

Σύμφωνα με τα στατιστικά των τελευταίων ημερών, το παιχνίδι μετρά και επίσημα πάνω από 33 εκατομμύρια χρήστες με τουλάχιστον 1,6 εκατομμύρια να παίζουν καθημερινά! 

Με το τελευταίο update του παιχνιδιού, η Psyonix πείραξε λίγο τα drop rates για να έχουμε ακόμη περισσότερα crates και items! Επιπλέον η πιθανότητα να τύχουμε ένα βαμμένο item θα είναι διπλάσια μέχρι τις 10 του μήνα!

Η Psyonix έχει επίσης κοινοποιήσει τα σχέδια για ένα νέο map με το όνομα «Champions Field». Σαν να μην έφτανε αυτό, θα εντάξει στο παιχνίδι επιπλέον customisation options εμπνευσμένα από Rick and Morty!

To Rocket League έχει εξελιχθεί σε μεγάλη επιτυχία αλλά μην περιμένετε να δείτε sequel στο παιχνίδι σύντομα καθώς η γνωστή εταιρεία δεν έχει τέτοια σχέδια για το άμεσο μέλλον. Μέχρι τότε όμως μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: www.gamespot.com

Comments

Scroll To Top