Ο μεγάλος νικητής του Hearthstone Spring Championship

2 έτη πριν.

EU>ALL Confirmed

Τον δεύτερο τίτλο από Hearthstone Championship Tour για αυτή την σεζόν κατάφερε να εξασφαλίσει ο Frederik «Hoej» Nielsen στην Κίνα.

Αντιμέτωπος με κυρίως Ευρωπαίους, οι οποίοι κατείχαν συνολικά τρεις από τις 4 πρώτες θέσεις, κατάφερε να στεφθεί νικητής του Hearthstone Spring Championship. Μαζί με το τρόπαιο πήρε επίσης το ποσό των $60,000.

Στον ημιτελικό χρειάστηκε να αντιμετωπίσει τον μόνο μη-Ευρωπαίο του top-4, Ant Trevino χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Ο Kolento στεκόταν ανάμεσα σε αυτόν και το έπαθλο. Αν και όλοι περίμεναν πως ο Kolento θα ήταν αυτός που θα σηκώσει το φετινό HSC, το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό, καθώς με άνεση ο Hoej έκανε το 3-0 κατεβάζοντας ένα πολύ aggresive lineup.

Φυσικά δεν έλειψαν και τα παρατράγουδα στο τουρνουά. Οι Κινέζοι παίχτες, που δεν τα πήγαν και τόσο καλά αυτή τη φορά, δεν είχαν καταλάβει ότι το τουρνουά θα διεξαχθεί σε best-of-5 mode. Σύμφωνα με τον Jason Zhou ενημερώθηκαν για την αλλαγή από best-of-7 σε best-of-5 λίγες ώρες πριν από την έναρξη του τουρνουά.

Μέχρι στιγμής η Κίνα δεν έχει κανέναν παίχτη της στο Hearthstone World Championship ως αποτέλεσμα αυτών που έγιναν σε Σαγκάη και Μπαχάμες. Αναμένουμε ποιες θα είναι η επόμενες κινήσεις των παιχτών. 

 

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top