Με επικό voiceover επιστρέφει ο Urgot

2 έτη πριν.

Ίδιος ο Bane από το Batman!

Πριν από λίγο μάθαμε την… φωνή του νέου Urgot και η αλήθεια είναι ότι μοιάζει αρκετά με την φωνή του Bane από το Batman: The Dark Night Rises! 

Η φωνή είναι αρκετά λογικό να θυμίζει Bane, καθώς έχουν παρόμοια μάσκα στο πρόσωπο. Είναι απόλυτα ταιριαστή και τα quotes μας δίνουν μία ιδέα για το τι έχει περάσει σαν Champion. Από πολέμαρχος του Noxus για χρόνια μεταφέρθηκε στη θέση του μέγα εκτελεστή λόγω των τραυμάτων στο σώμα του, που μάζευε υπομονετικά τόσο καιρό. Τότε ήταν και που άρχισαν διάφορα μεταλλικά αντικείμενα να εντάσσονται στο σώμα του για να φέρνει εις πέρας τις αποστολές του. Σε μία από αυτές τις αποστολές θα έπρεπε να είχε έρθει και το τέλος του, αφού σε μία ενέδρα από τον Garen κόπηκε στα δύο από τους μαχητές της Dauntless Vanguard. 

Ως ένδειξη σεβασμού και εκτίμησης για όσα πρόσφερε, οι necromancers από το Bleak Academy ανέλαβαν να τον αναστήσουν. Επειδή το σώμα του ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση αποφασίστηκε να του δώσουν ένα νέο, και κάπως έτσι φτάσαμε ως εδώ. Ένας Urgot σε ένα μηχανικό, γεμάτο μαγεία σώμα να καταστρέφει τους αντιπάλους του στο Rift.

Εσείς είστε έτοιμοι για τον νέο Urgot;

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top