Πολλά τα προβλήματα με το Duskblade και μία η λύση…

2 έτη πριν.

Nerf και πάλι nerf.

Από αλλού το περιμέναμε και από αλλού μας ήρθε με το patch 7.14. Όλοι ανησυχούσαμε για το Thornmail που στην τελική κάνει ακριβώς αυτό που έπρεπε. Τελικά το πρόβλημα εντοπίζεται αλλού, στο διάσημο πλέον item Duskblade of Draktharr.

Μπαίνοντας στο 7.14 με νέο build path, περισσότερο lethality και cooldown reduction έγινε core επιλογή για πολλούς ad based champions. Επειδή όμως η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει, η Riot αποφάσισε να κάνει κάτι για αυτό.

Συγκεκριμένα το πρόβλημα με το Duskblade είναι ένα τρίπτυχο. Αρχικά έχουμε το ανόητο 99% slow που μεταφράζεται ξεκάθαρα σε root. Στην συνέχεια έχουμε το burst που προσθέτει σαν item και τέλος το απλό με πολλά long swords build path του. Η στρατηγική του «stackάρω long swords» δεν επέχει πολύ από αυτό που έκαναν πολλοί assassins μέχρι τώρα.

Όπως ανακοίνωσε και ο Riot Meddler θα μειωθεί το damage που προσφέρει το item στο early game αλλά παραμένει το ίδιο στο late. Σίγουρα είναι μία αλλαγή που θα το πάει λίγο πίσω αλλά δεν γνωρίζουμε αν θα είναι αρκετή για να το φέρει στα ίσα του. Ο χρόνος μόνο μπορεί να το δείξει. Μέχρι τότε μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: pvplive.net

Comments

Scroll To Top