Νέοι κανόνες για τα packs του Hearthstone

2 έτη πριν.

Μόνο στο νέο expansion η Legendary στα 10 πρώτα πακέτα

Πριν από λίγο αναγκάστηκε να κάνει μία διευκρίνηση η Blizzard σχετικά με μία προηγούμενη ανακοίνωσή της. Η εν λόγο ανακοίνωση υποστήριζε ότι «Θα υπάρχει τουλάχιστον μία Legendary κάρτα στα δέκα πρώτα packs που ανοίγουμε από το expansion». Ευθύς αμέσως ένα μεγάλο μέρος του community υπέθεσε πως αυτό θα ίσχυε για κάθε expansion και έτσι προς μεγάλη τους απογοήτευση αντίκρισαν τα 40 dust των δέκα πρώτων πακέτων.

Συγκεκριμένα η Blizzard ήθελε να περάσει το μήνυμα ότι θα υπάρχει μία Legendary στα 10 πρώτα packs ενός expansion στο οποίο δεν έχουμε ανοίξει ακόμα πακέτα και μετά το release του KotFT. Αυτό προφανώς είναι μία προσπάθεια της εταιρείας να δώσει ένα καλό ξεκίνημα σε νέους παίχτες και να αυξήσει το player base της αλλά ταυτόχρονα στην ουσία «μπλοκάρει» τους παίχτες που ξεκινάνε τώρα.

Με το νέο expansion να πλησιάζει όλο και περισσότερο, η Blizzard δουλεύει πυρετωδώς για να είναι όλα έτοιμα. Φυσικά έχει ετοιμάσει ήδη μία εκτενή λίστα από μικρά δώρα προς στους παίχτες μαζί με το νέο expansion. Σε λίγες ημέρες θα αρχίσουμε να μαθαίνουμε και τις κάρτες του Knights of the Frozen Throne. Μέχρι τότε μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: pvplive.net

Comments

Scroll To Top