Ακυρώθηκαν δύο σημαντικά nerfs για το 7.15

2 έτη πριν.

Ξανασκέφτηκε τις αλλαγές η Riot.

Ενώ ο Lee Sin και η Rek’Sai πλησίαζαν στη λαιμητόμο, μπήκε μπροστά η Riot, η ίδια που τους καταδίκασε σε nerfs για το patch 7.15 και τους απελευθέρωσε. Οι δύο Champions ήταν στην λίστα των nerfs για το επόμενο patch αλλά κάτι έκανε την Riot να αλλάξει μυαλά και να ακυρώσει τα σχέδιά της, τουλάχιστον για αυτούς τους δύο.

Και πολύ καλά έκανε!

Λίγες ημέρες πριν την ανακοίνωση των αλλαγών του 7.15, σε επίσημο post η Riot ανέφερε πως δεν θέλει να πειράξει πολύ το meta γιατί αυτό θα είναι το patch το οποίο θα φιλοξενήσει τα Worlds Qualifiers. Το γεγονός ότι πήγε στο lane με το μικρότερο competitive champion pool και ετοίμαζε nerfs για δύο από του πιο σημαντικούς junglers φάνηκε αρκετά λάθος και όπως αποδείχθηκε τελικά ήταν.

Αν και τα nerfs ήταν μικρά (λίγο AD reduction στον lee sin, λίγο λιγότερο AP scaling στην Rek’Sai και λιγότερο damage στην Q της) αρκούσαν για να τους μειώσουν αρκετά όπως έδειξαν τα πρώτα αποτελέσματα από το PBE. 

H γνωστή εταιρεία παρ’ όλα αυτά συνεχίζει να έχει στο queue άλλες 20+ αλλαγές σε champions και items για το νέο patch οπότε δεν είναι καθόλου απίθανο να ακυρώσει κι άλλες. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: pvplive.net

Comments

Scroll To Top