Ποιος είναι ο επόμενος στη λίστα των Rework της Riot;

2 έτη πριν.

You guessed it!

Είδαμε rework στο Galio… Είδαμε rework στον Urgot… Ε, καιρός να δούμε και στον Xin Zhao! Ο αγαπημένος μας jungler-toplaner-midlan… Βασικά έχει μείνει τόσο καιρό απαράλλαχτος που πλέον έχει δοκιμαστεί παντού και με άπειρα build paths. Δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερη ένδειξη ότι ένας Champion χρειάζεται Rework.

Έχουμε να κάνουμε με τον πιο στερεοτυπικό diving champion. Ένα dash, λίγο cc, λίγο burst και μία zoning ability που του δίνει resistances. Το όνομα Xin Zhao έχει γίνει συνώνυμο με το tower dive και τα εύκολα ganks και αυτό (το δεύτερο) είναι που η Riot θέλει να αλλάξει. 

Όπως μπορούμε να δούμε, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει πιο εύκολος Fighter στο παιχνίδι. Το skillcap του βρίσκεται αρκετά χαμηλά και είναι κάτι που δεν αρέσει καθόλου στην Riot. Το playstyle του θα παραμείνει ίδιο αλλά θα είναι λίγο πιο περίπλοκο. Αυτό με την σειρά του σημαίνει πως θα υπάρχει counterplay στα abilities του. Αναμένουμε να δούμε σίγουρα κάποιο skillshot στο kit του (my bet είναι σε κάποιο dash) και ίσως λίγο μεγαλύτερα text στα abilities, δηλαδή skills που θα κάνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα.

Το explosive playstyle του είναι από τα λίγα που έχουν μείνει στο παιχνίδι και θα ήταν κρίμα να το δούμε να φεύγει. Ελπίζουμε η Riot να μην μας απογοητεύσει και να συνεχίσει να βγάζει Champions αλλά και Reworks με τον ίδιο τρόπο. Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες μέσα στις επόμενες ημέρες και ίσως να μάθουμε και ολόκληρο το kit του. Μέχρι τότε μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top