Νέες πληροφορίες για το rework της Evelynn

2 έτη πριν.

Τι σκοπεύει να καταφέρει η Riot.

Έχουν περάσει τουλάχιστον δύο μήνες από τότε που πληροφορηθήκαμε από την Riot τα σχέδια για το Rework της Evelynn. Σιγά σιγά αρχίζουμε να μαθαίνουμε περισσότερες λεπτομέρειες. 

Αρχικά, γνωρίζουμε ότι σίγουρα θα αλλάξει η Q της. Η Riot κρατάει μία αυστηρή στάση ενάντια στα spamming abilities, ειδικά με τόσο μικρό cooldown. Το τι μπορεί να απογίνει, παραμένει άγνωστο. Στην συνέχεια, η εταιρεία ανακοίνωσε πως θα δοθεί έμφαση στο stealth που διαθέτει το kit της. Πιθανώς να δούμε το περιβόητο «true stealth», δηλαδή δεν θα εμφανίζεται όταν πλησιάζει έναν αντίπαλο Champion. Αυτός θα είναι και ο βασικός στόχος της Riot. Θέλει να φτιάξει την Evelynn με σκοπό να ταιριάζει όσο το δυνατόν πιο πολύ γίνεται στο lore της.

Δυστυχώς, το rework της θα αργήσει πάρα πολύ. Πρόσφατα μάθαμε και για τον νέο Champion που η Riot ετοιμάζει και λογικά η Evelynn έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα. Όσο περνάει ο καιρός θα συνεχίσουμε να μαθαίνουμε όλο και περισσότερα για το Rework της. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top