Στην 5άδα των most watched esports το Rocket League

2 έτη πριν.

Καλοφτιαγμένο, διασκεδαστικό και… Ασταμάτητο!

Φαίνεται ότι ο Ιούνιος ήταν καλός μήνας για να δούμε εικονικά αμάξια να παίζουν ποδόσφαιρο γιατί ακριβώς αυτό έδειξαν τα charts της Newzoo! Τον περασμένο μήνα, το Rocket League κατάφερε να βρεθεί στο top 5 των esports με τις περισσότερες προβολές και live θεατές.

Newzoo June Most Viewed Esports Rocket League Fifth

Ενώ αυτό μπορεί να ξαφνιάσει κάποιους, αν σκεφτεί κανείς ότι είναι στα ίδια, αν όχι και μεγαλύτερα, επίπεδα ανάπτυξης με το Overwatch, είναι απόλυτα λογικό! Το γρήγορο και φαινομενικά απλό παιχνίδι έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών όχι μόνο για να το δοκιμάσουν αλλά και να δουν πως παίζεται σε υψηλό επίπεδο. Έχοντας τουλάχιστον 35 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες παγκοσμίως είναι φυσικό και επόμενο να έχει και μία αξιόλογη esports σκηνή ακόμα και στην Ελλάδα!

Το Rocket League είναι από τα esports που συνεχώς χτυπάνε νέα milestones και όπως όλα δείχνουν αυτό θα συνεχιστεί. Το παιχνίδι παρακολουθείται στενά από τους developers με updates και νέο content να κάνουν συνεχώς την εμφάνισή τους. Ελπίζουμε να συνεχίσει αυτή του την πορεία και να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται! Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: pvplive.net

Comments

Scroll To Top