Θα δούμε rework και στον Hecarim;

2 έτη πριν.

Τι απαντά η Riot.

Πριν από λίγες ημέρες μάθαμε για ένα νέο Rune με όνομα «Hunt of The Blood Moon» το οποίο θα δίνει ένα μεγάλο movement speed bonus στον Champion που το χρησιμοποιεί. Φυσικά, ξεχάσαμε να αναφερθούμε σε έναν Champion που διψασμένα αναζητά movement speed bonus και δεν είναι άλλος από τον Hecarim.

Φανταστείτε έναν Hecarim με ανοιγμένη E, Ghost, Boots of Mobility και τώρα και το Hunt of The Blood Moon να έρχεται καταπάνω μας και να μας κάνει one shot… Σίγουρα είναι ένα μεγάλο δώρο για τους fans του συγκεκριμένου Champion αλλά η Riot πρόσθεσε πως δεν θα είναι το μόνο!

Η γνωστή εταιρεία, και πιο συγκεκριμένα ο Riot Stashu δεν επεκτάθηκε πολύ στο θέμα. Είναι πολύ πιθανό η Riot να παρατήρησε κάποια από τα προβλήματα του Champion και σιγά σιγά να ετοιμάζεται για το Rework του.

Είναι ακόμα πάρα πολύ νωρίς για να έχουμε περισσότερες πληροφορίες και ίσως χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι το Season 8 για το Rework του. Ελπίζουμε το gameplay του να διατηρηθεί όσο το δυνατόν πιο ίδιο γίνεται καθώς ο Champion προσφέρει μία μοναδική εμπειρία στο χρήστη του. Από τα ganks μέχρι τα flanks με τρελό movement speed είναι κάτι που δεν θέλουμε να αποχαιρετήσουμε. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: pvplive.net

Comments

Scroll To Top