Τα πρώτα δύο Legendaries αποκαλύφθηκαν

2 έτη πριν.

Και είναι live αυτή τη στιγμή!

Παρά τα μεγάλα προβλήματα στο Pokemon GO Fest, η Ninatic προχωράει κανονικά τα σχέδιά της. Πλέον έχουμε και επίσημα την εισαγωγή των Legendary Pokemon στο παιχνίδι! Μάλιστα, όσοι έλαβαν μέρος στο Fest θα δουν ένα Lugia στο account τους σήμερα! Μην πτοείστε όμως, διότι μέσα στις επόμενες ώρες θα μπορούμε να το κυνηγήσουμε και εμείς οι ίδιοι!

But wait… There’s more!

Η Niantic παρακολουθούσε στενά την κάθε ομάδα στο Mystery Challenge καθ΄ όλη την διάρκεια του event. Η team Mystic κατάφερε να νικήσει και έτσι το δεύτερο Legendary Pokemon θα είναι το Articuno! Επιπλέον τόνισε ότι θα έρθουν και άλλα πράγματα μαζί με τα Θρυλικά pokemon χωρίς να επεκταθεί στο τι ακριβώς θα είναι αυτά.

Φυσικά, σαν επιβράβευση για όλους αυτούς που έπιασαν εκατομμύρια Pokemon κατά την διάρκεια του Challenge, η Niantic θα προσφέρει τα παρακάτω.

Διπλό Stardust

Διπλά Candy

Διπλά XP

Αυξημένα Encounters

Μειωμένες αποστάσεις εκκόλαψης για τα αυγά

Μειωμένο buddy distance

Τα παραπάνω bonuses θα διαρκέσουν μέχρι την Τρίτη 25 Ιουλίου στις 3 το πρωί (ώρα Ελλάδος)

Τα θρυλικά θα μπορούμε να τα αποκτήσουμε μέσω αυγών που υπάρχουν σε ορισμένα Gyms (random spawns). Αν οι παίχτες καταφέρουν να νικήσουν ένα Legendary Raid Boss θα γίνεται δικό τους! Τα Legendaries δεν θα μπορούμε να τα αφήνουμε να υπερασπιστούν μόνα τους ένα Gym καθώς «χρειάζονται την συντροφιά των εκπαιδευτών τους» προφανώς για balance reasons. Το Lugia δεν είναι ενεργό ακόμα αλλά θα είναι τύπου Flying/Psychic και όσο δυνατό το θυμόμαστε.

Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά και σιγά σιγά να αρχίσουμε να εντάσσουμε και θρυλικά στις συλλογές μας. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Comments

Scroll To Top