Το Champion Spotlight για τον Urgot είναι εδώ!

2 έτη πριν.

Όλα έτοιμα για το release του.

Ίσως ο πιο τρομακτικός και επικίνδυνος Champion πλησιάζει για άλλη μια φορά το Rift, ανανεωμένος και πιο ολοκληρωμένος από ποτέ. Πριν από λίγες ώρες η Riot έβγαλε και το επίσημο Champion Spotlight για τον πλέον Reworked Urgot.

Ο Urgot δέχθηκε ένα από τα μεγαλύτερα Reworks στην ιστορία του League of Legends με ελάχιστα πράγματα να θυμίζουν το πως ήταν παλιά. Από troll pick στην προσωποποίηση του τρόμου, τα πάντα από το Art μέχρι και τα abilites υποδεικνύουν ότι έχουμε μπροστά μας ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Τα abilities του είναι πιο καλοσχεδιασμένα και η Passive του δίνει ένα πολύ σημαντικό advantage αν την χρησιμοποιήσει σωστά. Δεν μπορούμε να κρίνουμε ακόμα το πως θα κυμανθεί το win rate του αλλά αναμένουμε μία άνοδο από το τωρινό.

Ο νέος Urgot θα έρθει στους live servers με το patch 7.15 το οποίο θα μας έρθει μέσα στην εβδομάδα. Ελπίζουμε όλα να είναι εντάξει και να μην υπάρχουν bugs που θα οδηγήσουν την Riot στο να τον κάνει disable. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Comments

Scroll To Top