Επιστροφή CoD caster με φιλανθρωπικό stream!

2 έτη πριν.

Από exposed σε ήρωα σε έναν μόλις μήνα.

Ο γνωστός CoD commentator Jack Campbell αναγκάστηκε πριν από ένα μήνα να εγκαταλείψει την ενεργό δράση σαν caster. Η αιτία; Το Foot Fetish που θεωρητικά έχει , έγινε leaked από ιδιωτικές συνομιλίες.

Ας αφήσουμε το τι ακριβώς έγινε leaked και να κοιτάξουμε λίγο το αποτέλεσμα αυτής της πράξης. Όπως λέει και ο ίδιος, τον επηρέαζε σε πολλούς τομείς της ζωής του και χρειαζόταν λίγο χρόνο off-line. Ο 21-χρονος σταμάτησε να σχολιάζει παιχνίδια αλλά απ’ ότι φαίνεται θα ξαναρχίσει. Πολλοί ήταν αυτοί που στάθηκαν δίπλα του και το community τον θέλει πίσω στα casting tables. 

Θέλοντας να κάνει μία καλή πράξη, θα κάνει ένα εικοσιτετράωρο live stream στην προσπάθεια να συγκεντρώσει μερικά χρήματα για τον οργανισμό «Ditch the Label«. Μία παγκόσμια Anti-bullying οργάνωση που έχει σκοπό να εξαλείψει το φαινόμενο.

Το live stream θα γίνει από το κανάλι του μέσα στον Αύγουστο(25-28) και θα τον δείχνει να δοκιμάζει το beta του νέου Call of Duty μαζί με άλλους διάσημους παίχτες και streamers. Επιπλέον, είχαμε και την υπόσχεση από τον ίδιο ότι αν καταφέρει και συγκεντρώσει πάνω από χίλιες Λίβρες θα βάψει ασημένια τα μαλλιά του. Ο χρόνος θα δείξει το αν θα τα καταφέρει. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Comments

Scroll To Top