Φιλανθρωπικό stream για έναν φίλο μας που το έχει ανάγκη

2 έτη πριν.

Μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε.

Στα βήματα του Forg1ven, ο οποίος πριν από λίγο καιρό διεξήγαγε φιλανθρωπικό stream για έναν πολύ στενό του φίλο, ακολουθεί και το υπόλοιπο community, καθώς άλλο ένα περιστατικό ήρθε να ταλανίσει την σκηνή του ελληνικού gaming community.

Ο Γιώργος βρίσκεται εδώ και ένα χρόνο σε θεραπεία για σοβαρή ασθένεια, και τα έξοδα που βαρύνουν αυτόν και την οικογένειά του είναι δυστυχώς αβάσταχτα πλέον. Για αυτό λοιπόν εμείς καλούμαστε άλλη μια φορά να δώσουμε μια χείρα βοηθείας, σε ένα παιδί που πλέον προσπαθεί με τα χίλια ζόρια να κρατήσει τη χαρά του ζωντανή. Το community στέκεται στο πλευρό αυτού και της οικογένειάς του με όποιον τρόπο μπορεί.

Αύριο λοιπόν συντονιζόμαστε όλοι στις 12:00 το μεσημέρι για να στηρίξουμε αυτόν τον νέο στον δωδεκάωρο μαραθώνιο που θα διεξαχθεί, του οποίου τα έσοδα, όσα και αν είναι, θα δοθούν στην οικογένεια του άτυχου νέου για την κάλυψη των ιατρικών εξόδων. Μικρή ή μεγάλη βοήθεια είναι αρκετή για να μπορέσουμε να δώσουμε ελπίδα, για άλλη μια φορά, στον νέο αυτό και ευχόμαστε η περιπέτειά του να έχει γρήγορο, αλλά κυρίως αίσιο τέλος.

Το stream στο οποίο συντονιζόμαστε αύριο είναι αυτό εδώ

Περισσότερες πληροφορίες για τον άτυχο νέο μπορείτε να βρείτε στη σελίδα εδώ.

Comments

Scroll To Top