Με τη σέσουλα το χρήμα από τα legendary στο Pokemon Go

2 έτη πριν.

Συμμάζεψε λίγο τα σπασμένα η Niantic.

Παρά το αρνητικό τζέρτζελο που δημιουργήθηκε από το Pokemon Go Fest, που δεν πήγε όπως υπολόγιζε η Niantic, τα έσοδά της κάθε άλλο παρά μείωση δέχτηκαν.

Σύμφωνα με έρευνες από την Sensor Tower, μια εταιρεία που καταγράφει την πορεία των mobile games, τα έσοδα της εταιρείας μετά την κυκλοφορία των legendary Pokemon έφτασαν στο ζενίθ, ακόμα παραπάνω από την ημέρα κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Για την ακρίβεια, η εν λόγω κίνηση κατάφερε να συλλέξει περισσότερα χρήματα από όλα τα event που έχουν περάσει από το Pokemon Go.

Όπως μπορείτε να δείτε οι παίκτες έδωσαν απλόχερα στην εταιρεία 5.8 εκατομμύρια δολάρια, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο. Να συμπληρώσουμε εδώ βέβαια ότι η κυκλοφορία τους, έλαβε χώρα το Σαββατοκύριακο, για αυτό και θα ήταν λογικό να μεταφερθεί η εμφάνιση των επόμενων legendary,  Zapdos και Moltres, από Δευτέρα, στο τέλος της εβδομάδας.

Δυστυχώς ακόμα δεν γνωρίζουμε την ζημιά την οποία προκάλεσε το Pokemon Go Fest τις τελευταίες μέρες, οπότε ίσως το ποσό αυτό να διατεθεί σε όσους ταλαιπωρήθηκαν και εν τέλει δεν έκαναν αυτό που ήθελαν. Άλλωστε, οι πρώτες μηνύσεις έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους. 

Μείνετε συντονισμένοι στο Cowboytv για περισσότερα νέα.

Πηγή: sensortower.com

Comments

Scroll To Top