Σε μεγάλη διοργάνωση θα καταλήξουν τα Hearthstone Global Games

2 έτη πριν.

Γερμανία ερχόμαστε!

Η μεγαλύτερη μάχη των εθνών θα ολοκληρωθεί και θα αναδείξει την καλύτερη χώρα του κόσμου σε ένα από τα σημαντικότερα gaming event της χρονιάς.

Στο Gamescom λοιπόν θα καταλήξουν οι ομάδες που προκρίθηκαν στην τελευταία φάση των HGG και θα διεκδικήσουν την μερίδα του λέοντος από το πολυπόθητο έπαθλο. Οι ομάδες που κατάφεραν να δαμάσουν το RNG τους και να φτάσουν ως το τέλος είναι η Ουκρανία, η Τσεχία, οι ΗΠΑ και η Νότια Κορέα. Φαβορί των ομάδων είναι φανερά οι ΗΠΑ και η Ουκρανία, αλλά Hearthstone είναι αυτό, ποτέ δεν ξέρεις.

Στην Κολωνία της Γερμανίας λοιπόν θα δούμε τις παραπάνω χώρες να κονταροχτυπιούνται για την πρώτη θέση. Το Format θα έχει ως εξής: οι ομάδες θα πρέπει να φέρουν ένα deck για το κάθε class, ενώ ο καθένας από αυτούς θα πάρει δύο, με ένα «Ace Deck» να περισσεύει. Τα παιχνίδια θα είναι best-of-seven, με την πρώτη ομάδα να πρέπει να πάρει 4 παιχνίδια για να λάβει την τελική νίκη. Οι παίκτες θα πρέπει να καθορίσουν την σειρά με την οποία θα παίξουν, αλλά έχουν την επιλογή να διαλέξουν ανάμεσα στα δύο τους decks, με το που δουν το line up του αντιπάλου. 

Αν, για κάποιο λόγο τα παιχνίδια φτάσουν τον αριθμό των 7, ένας μόνο συγκεκριμένος παίκτης από κάθε ομάδα θα χρησιμοποιήσει το «Ace Deck» για να αναδείξει τον νικητή.

Casters

Simon “Sottle” Welch

Alexander “Raven” Baguley

Daniel Falcone

Daniel Gaskin

Λεπτομέρειες για το Stream

Αγγλική μετάδοση: Twitch – PlayHearthstone

Ώρες

Παρασκευή, 25 Αυγούστους, 16:00 ώρα Ελλάδος

Σάββατο, 26 Αυγούστου, 17:00 ώρα Ελλάδος

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει την κορυφή του κόσμου;

Comments

Scroll To Top