Νέο update κάνει nerf στα pistols του CS:GO

2 έτη πριν.

Και άλλες διορθώσεις.

Ένα νέο beta update φέρνει σημαντικές αλλαγές, που είναι εδώ και καιρό απαραίτητες, στα pistols του παιχνιδιού. 

Οι προγραμματιστές του Counter-Strike σχεδιάζουν να προωθήσουν την «εξειδικευμένη χρήση των όπλων» και το Tec-9 Terrorist pistol είναι το πρώτο που θα διορθωθεί. Οι πρώτες αλλαγές περιλαμβάνουν βελτιωμένη ακρίβεια στο πρώτο shot, μειωμένη ακρίβεια στα γρήγορα shots, λιγότερες διαθέσιμες σφαίρες στο όπλο και μειωμένο ammo. Έτσι το όπλο θα περιέχει 18 σφαίρες από 24, ενώ πλέον θα επιτρέπει να κουβαλάμε μόνο 90 σφαίρες από τις 120 που μπορούσαμε παλαιότερα.

Οι αλλαγές αυτές γίνονται για να δώσουν έμφαση στο aiming, διατηρώντας όμως το high mobility του όπλου, όπως δήλωσε και η ίδια η Valve. Θεωρεί ιδανικότερο το να κάνει Nerf στο accuracy, από το να μειώσει το damage και την ταχύτητα που έχει ο εκάστοτε παίκτης όταν το χρησιμοποιεί. Να συμπληρώσουμε εδώ ότι αυτές οι αλλαγές είναι μερικές από τις πολλές που προτάθηκαν όσον αφορά τα pistols.

Χθες μάλιστα, η Valve, σε συνεργασία με το Steam, έλυσε και το πρόβλημα των invites στα διάφορα spam groups, που μπορεί να παγίδευαν το account σας και να μετέφεραν malware με τα διάφορα links που περιείχαν. Πλέον μόνο τα άτομα που έχετε στο friendlist σας θα μπορούν να σας προσκαλέσουν, οπότε πολύ μεγάλη προσοχή στο ποιους αποδέχεστε. 

Ο Αύγουστος θα είναι ο ιδανικός μήνας για να γίνουν οι τροποποιήσεις, καθώς οι παίκτες θα βρίσκονται σε διάλειμμα και θα έχουν χρόνο να τις δοκιμάσουν. Παράλληλα, η Valve θα δώσει λύσει και στο jump bug που υπήρξε πριν από λίγο καιρό. Θα δούμε έμπρακτα τα αποτελέσματα των αλλαγών στο DreamHack Malmo στις αρχές του Σεπτέμβρη.

Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο Cowboytv. 

Πηγή: blog.counter-strike.net

Comments

Scroll To Top