Με την ανάπτυξη νέων ηρώων στο Dota 2 θέλει να ασχοληθεί η Valve

2 έτη πριν.

Βιαστική η εταιρεία!

Είναι κοινά αποδεκτό ότι η Valve παίρνει πάντα τον χρόνο της όταν πρόκειται για νέο περιεχόμενο, αλλά καθώς φαίνεται τα πλάνα της άλλαξαν.

Όταν έγινε η αποκάλυψη για τα major και τα minors του παιχνιδιού, ακούστηκε για πρώτη φορά ότι η Valve θέλει να βιαστεί όσον αφορά την ανάπτυξη νέων ηρώων καθώς και όσον αφορά την βελτιστοποίηση της εμπειρίας των παικτών. Όπως ανέφερε και η εταιρεία, το meta βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά υπάρχουν άλλα κομμάτια που έχουν μείνει πίσω.

Παράλληλα η Valve ανέφερε πως το interface του παιχνιδιού χρειάζεται αρκετή δουλειά για να βελτιώσει την gaming εμπειρία των παικτών. Η αλήθεια είναι πως το client δεν έχει δει πολλές αλλαγές από την κυκλοφορία του overhauled «Reborn» interface τον Ιούνιο του 2015. Άλλωστε, η σοβαρή ενασχόληση της εταιρείας με το θέμα αυτό φάνηκε και από την παρουσίαση του ένα νέο in-game hero guide σύστημα.

Περαιτέρω πληροφορίες για όλα τα παραπάνω ίσως γίνουν γνωστές, μετά το πέρας του The International 7, στις 12 Αυγούστου. Μέχρι τότε μείνετε συντονισμένοι στο Cowboytv. 

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top