Δοκιμαστική περίοδο θα έχει το νέο σύστημα των runes

2 έτη πριν.

Δεν θα πέσουμε απευθείας στα βαθιά.

Το νέο rune system έρχεται να ταράξει τα νερά του παιχνιδιού, μια προσθήκη που θα ταράξει τα νερά του League Of Legends.

Το νέο σύστημα αναμένεται από την πλειοψηφία των παικτών και ομολογουμένως τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Το παλιό masteries και runes σύστημα ήταν περίπλοκο και σίγουρα ακριβό, ενώ οι νέοι παίκτες δεν μπορούν να τα κατανοήσουν στα πρώτα βήματα τους στο παιχνίδι.

Τα νέα runes θα είναι δωρεάν, αλλά ο τρόπος με τον οποίο θα επηρεάσουν το παιχνίδι είναι εξίσου περίπλοκος και θα πρέπει να προστεθεί στο παιχνίδι με αγάπη και κυρίως όσο πιο εύκολα γίνεται για να την μετάβαση των παικτών από το ένα σύστημα στο άλλο. Η Riot Games όμως φρόντισε και για αυτό.

Όπως φαίνεται θα υπάρξει μια περίοδος κατά την οποία οι παίκτες θα μπορούν να δοκιμάσουν σε simulation το νέο σύστημα για να κατανοήσουν την λειτουργία τους και να μπορούν να το χρησιμοποιήσουν καλύτερα όταν θα έρθει η ώρα. Όσο για το θέμα των IP που χαλάσαμε για τα προηγούμενα runes και masteries, η εταιρεία φρόντισε και για αυτό.

Θα μας επιστραφεί μάλιστα μέρος των εξόδων μας καθώς και συλλεκτικά δωράκια. Μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες παρακάτω.

Μείνετε συντονισμένοι στο Cowboytv για περισσότερα νέα. 

Πηγή: pvplive.net

Comments

Scroll To Top