Ακριβά θα πληρώσει την αλαζονία του Bang η SKT

2 έτη πριν.

Δεν είναι μια ωραία μέρα για το LCS

Με την πλάτη στον τοίχο βρέθηκε ο παίκτης της SK Telecom 1, Junsik “Bang” Bae, μετά από παράτηρηση που δέχθηκε από την επιτροπή του LCK.

Πριν από καιρό, ο παίκτης, κάνοντας stream, ήρθε αντιμέτωπος με μια πολύ άβολη κατάσταση, η οποία παρολίγον να αποβεί μοιραία για αυτόν και την ομάδα του. Καθώς φαίνεται κάποιος επίδοξος viewer αποφάσισε να κοροϊδέψει τον παίκτη, λέγοντάς του ότι πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο για να βγάλει χρήματα και πως ο Faker έβγαλε ήδη 1 εκατομμύριο σε donations.

Ωστόσο ο Bang δεν άφησε την κουβέντα αυτή να πέσει κάτω και αποφάσισε να αντιμετωπίσει τον viewer, λέγοντάς του ότι έχει περισσότερα έσοδα, ακόμα και αν συγκριθεί με μια μεγάλη ομάδα από αυτούς. Όπως είναι γνωστό η Riot Games δεν επιτρέπει στους παίκτες να μιλούν ανοιχτά για τους μισθούς τους, οπότε και ο παίκτης υπέπεσε σε σφάλμα.

Αν και ο ίδιος απολογήθηκε για αυτό του το παράπτωμα, η επιτροπή του LCK αποφάσισε να το κυνηγήσει περαιτέρω. Αυτή λοιπόν η πράξη του Bang κόστισε στην ομάδα του μια προειδοποίηση, η οποία, αν βρει φιλενάδα άλλη μια, θα κοστίσει την απώλεια ενός set score, πράγμα επικίνδυνο για την SKT, καθώς πλησιάζει το τέλος του summer season.

Πολλοί ήταν εκείνοι που αντιτάθηκαν στην απόφαση αυτή και μεταξύ αυτών ο MonteCristo, που πήρε το μέρος του παίκτη μέσω του λογαριασμού του στο Twitter. Ίσως αυτή η προειδοποίηση να μην σημαίνει κάτι αυτή τη στιγμή, αλλά αν η ομάδα θέλει να διατηρήσει τη βαθμολογία της, θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική.

Εσάς πώς σας φάνηκε αυτή η απόφαση;

Πηγή: compete.kotaku.com

Comments

Scroll To Top