Η επιστροφή της Riot στα PAX

2 έτη πριν.

Νεό skin, νέα Capsules και πολλά δώρα!

Δυναμικά φαίνεται να επανέρχεται η Riot στα PAX καθώς για άλλη μια φορά έχει ετοιμάσει πολλά για τους fans του παιχνιδιού που θα παρευρεθούν και όχι μόνο!

Αρχικά, έχουμε την ανακοίνωση του νέο almost-exclusive skin για τα φετινά PAX east που δεν είναι άλλο από το PAX Sivir… Neo. Δυστυχώς ή ευτυχώς για κάποιους το original PAX Sivir δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναεμφανιστεί σε event και αντί αυτού θα γίνει available ένα πολύ όμοιο με όνομα Neo PAX Sivir. Θα έχει διαφορετικά χρώματα από το Original αλλά το model είναι το ίδιο.

Φυσικά όσοι δεν παρευρεθούν στο event θα δυσκολευτούν να το αποκτήσουν καθώς θα πρέπει να διαθέτουν 10 gemstones ή να highrollάρουν σε κάποιο Chest ή capsule και να πάρουν το Shard ενώ όσοι έχουν το original θα το πάρουν δωρεάν! Τα παραπάνω μπορούν να συμβούν την χρονική περίοδο από  8/31/17 στις 11:00 PT μέχρι 1/8/18 στις 23:59 PT συνεπώς, χρόνος υπάρχει. 

Επιπλέον, θα έχουμε την ένταξη νέων epic capsules στο Shop. Αυτά τα Capsules δεν θα χρειάζονται key για να ανοιχτούν και θα περιέχουν 3 skins shards, ένα εκ’ των οποίων θα είναι τουλάχιστον Epic. Σαν να μην έφτανε αυτό, οι πιθανότητες να βρούμε gemstones στα Capsules είναι αυξημένες όπως και επίσης οι πιθανότητες για Neo PAX Sivir shard.

Τέλος, όσοι παρευρεθούν στα PAX, θα έχουν την δυνατότητα να πάρουν μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς, ενώ στο πρόγραμμα υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις και projects. Η γνωστή εταιρεία επίσης διαβεβαιώνει πως οι εκπλήξεις δεν θα λείπουν ούτε και φέτος! Πιστεύετε ότι θα έχουμε άλλο ένα επιτυχημένο event από την Riot;

Μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: www.surrenderat20.net

Comments

Scroll To Top