Το Tec-9 μετά το update

2 έτη πριν.

Είναι καλό, αλλά πλέον θέλει δάκτυλα.

Σε πρόσφατο update του παιχνιδιού, κάποια βασικά pistols χτυπήθηκαν από ένα πρωτοφανές κύμα nerfs ή όπως τα αποκαλεί η valve «balance tweaks». Ένα από αυτά τα όπλα ήταν και το μοναδικό και αγαπημένο Tec-9 των Terrorists και η αλήθεια είναι πολλοί άρχισαν να εκφράζουν τις ανησυχίες τους. Πάμε να ρίξουμε μία πιο κοντινή ματιά στο τι ακριβώς άλλαξε με το Αυγουστιάτικο update.

Αρχικά, μείωσε πολύ το accuracy όταν βαράμε πολύ γρήγορα και το αύξησε στα single-taps. Επιπλέον, μείωσε το συνολικό capacity των γεμιστήρων(από 24 σε 18) καθώς και τις συνολικές σφαίρες που επιτρέπει να κουβαλάμε(από 120 σε 90).

Στην ουσία, όπως μπορούμε να δούμε, η Valve στόχευσε σε ένα και βασικό πράγμα, να σταματήσει το Tec-9 από το να είναι Shotgun. Όλοι πάνω κάτω ξέρουμε πως λειτουργεί σωστά ένα Tec-9. Αρχίζουμε να παίζουμε Tap Giants με το που δούμε έστω και τη σκιά κάποιου και ύστερα προσευχόμαστε κάποια σφαίρα να βρει head. Πλέον ο ρόλος του θα είναι λίγο πιο ταιριαστός και θα χρειάζεται λίγο παραπάνω aiming και shot management, ενώ οι αλλαγές στις σφαίρες δεν νομίζω να επηρεάσουν και πολύ τους παίχτες.

Σίγουρα το update δεν έφερε και την καταστροφή, αλλά είναι σίγουρα μία αλλαγή που οι fans του παιχνιδιού πρέπει να λάβουν υπ’ όψιν τους. Δεν περιμένουμε να αλλάξει το meta, καθώς η χρήση του όπλου παραμένει σχεδόν η ίδια. Απλά από εδώ και πέρα ίσως χρειαστεί και κάνα δάκτυλο παραπάνω για να το χρησιμοποιούμε στο μέγιστο των δυνατοτήτων του.

Μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Comments

Scroll To Top