Ανεξήγητα bans δέχονται παίκτες που παίζουν στο Ascension

2 έτη πριν.

Περίεργα πράγματα.

Μια περίεργη στρατηγική φαίνεται να μην γίνεται ανεκτή στο γνωστό rotating game mode, Ascension.

Το πρόβλημα παρουσιάστηκε μέσω ενός post στο Reddit, καθώς ένας χρήστης ανέφερε πως, μπαίνοντας σε ένα παιχνίδι στο εν λόγω game mode, αντιμετώπισε μια πεντάδα που ακολούθησε μια πολύ περίεργη τακτική. Το αντίπαλο team λοιπόν ντύθηκε με tank items, κάνοντας μηδενικό damage πρακτικά, πεθαίνοντας συνεχώς στο παιχνίδι.

Η ομάδα του χρήστη που ανέφερε το πρόβλημα δεν μπορούσε να τους αντιμετωπίσει και φυσικά δεν είχε την δυνατότητα να αγοράσει items, αφού πρέπει να πεθάνει κανείς για να γυρίσει στο shop και να κάνει τις αγορές του. Με την αντίπαλη ομάδα να μην κάνει πρακτικά damage, η ομάδα του TheCheeZZ έκανε surrender μετά από 60 λεπτά στο παιχνίδι. 

Αργότερα βέβαια προχώρησε σε αναφορά του αντίπαλου team και όλοι οι παίκτες που αναφέρθηκαν δέχτηκαν ban. Αν και αυτή η τακτική θεωρείται περίεργη και καθόλου πρακτική, ωστόσο δεν αντιμετωπίζεται ως «παράνομη», για αυτό και η εταιρεία προχώρησε στην αφαίρεση των bans. Βέβαια, δήλωσε πως θα προσπαθήσει να λύσει το πρόβλημα χωρίς να μοιράζει bans σε όσους χρησιμοποιούν την εν λόγω τακτική.

Εσείς υπήρξατε θύμα αυτού του περίεργου bug;

Πηγή: www.riftherald.com

Comments

Scroll To Top