Τον πρώτο του copycat αντιμετωπίζει το Playeruknown Battlegrounds

2 έτη πριν.

Arnold; Και εσύ στο PUBG;

Λένε ότι το καλύτερο κομπλιμέντο είναι η αντιγραφή, αλλά δεν νομίζω ότι οι δημιουργοί που έφτιαξαν το PUBG σκέφτονται το ίδιο.

Ένα κινέζικο παιχνίδι από την εταιρεία NetEase, το Terminator 2, θα κυκλοφορήσει την επόμενη βδομάδα και αποτελεί ένα battle royale game που θα υποστηρίζει μέχρι και 48 παίκτες. Ωστόσο, από την πρώτη ματιά είναι εμφανές πως έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με το παιχνίδι της Bluehole, PUBG. 

O αναλυτής Daniel Ahmad ξεχώρισε ορισμένα κοινά χαρακτηριστικά στα δύο παιχνίδια και γίνονται όλο και περισσότερα καθώς προχωρούμε στο menu του Terminator 2. Τα energy drinks, τα bandages, το gameplay, ο ρουχισμός και άλλα πολλά μοιάζουν πάρα πολύ με το Battlegrounds. Να τονίσουμε εδώ ότι το Terminator 2 έχει το license της ομώνυμης ταινίας, άσχετα αν δεν κατανοούμε το γιατί μετά από τόσα χρόνια. 

[image_slideshow slides=»202948,202947,202946,202945″ /]

Παρόμοιο γεγονός υπέστη και το Overwatch της Blizzard με το Hero Mission, αλλά όπως καταλαβαίνετε, τόσο γνωστά παιχνίδια όπως αυτά είναι λογικό να πέφτουν θύματα αντιγραφέων. Ωστόσο υπάρχουν και ρίσκα…Δεν παίζεις έτσι κοντά στη φωτιά. 

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top