Τι συμβαίνει με την συνεργασία Riot-BAMtech

2 έτη πριν.

Συμβόλαια ύψους 350 εκατομμυρίων!

Τον περασμένο Δεκέμβρη, η Riot ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας της με την γνωστή broadcasting εταιρεία του Major League Baseball, BAMtech. Η Riot είχε σκοπό, με την βοήθειά της να δημιουργήσει μία εφαρμογή για την επαγγελματική σκηνή του League of Legends.

Το ύψους $350,000,000 επταετές συμβόλαιο θα συνδύαζε το μεγαλύτερο αυτή τη στιγμή esport game με μία από τις πιο διαδεδομένες livestreaming εταιρείες. Μία κίνηση που θα μπορούσε εύκολα να βάλει για πρώτη φορά τα esports στην τηλεόραση και θα ήταν ένα μεγάλο βήμα όχι μόνο για το LoL, αλλά για ολόκληρη την σκηνή.

Παρ’ όλα αυτά, οχτώ μήνες έχουν περάσει και ακόμα τίποτα. Με λίγες εβδομάδες να μας χωρίζουν από τα Worlds, θα περίμενε κανείς ότι όλα θα είναι έτοιμα. Αυτό φαίνεται να ήταν και το αρχικό πλάνο, αλλά κάπου υπήρξαν εμπόδια. Αρχικά οι κανόνες που έβαλε η Riot για τα 3rd party broadcasts. Στην συνέχεια, τα πολλά τεχνικά προβλήματα που εμφανίστηκαν. Το τελευταίο όμως και πιο σημαντικό, φυσικά ήταν τα οικονομικά, και από τις δύο μεριές.

Οι πηγές μας πληροφορούν ότι καλό θα ήταν να περιμένουμε μέχρι το 2018 για εξελίξεις. Η Riot αρνείται να δώσει παραπάνω λεπτομέρειες στο κοινό. Τα livestreams θα γίνουν κανονικότατα από το Twitch και το Youtube όπως τα έχουμε συνηθίσει. Ελπίζουμε τα μικροπροβλήματα στη συνεργασία τους να βρουν λύση σύντομα και να δούμε τα esports να ανεβαίνουν ακόμα περισσότερο. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top