Το καμάρι του Steam το Playerunknown’s Battlegrounds

2 έτη πριν.

Το τοπίο αλλάζει.

Έχουμε μιλήσει τόσο πολύ για το PUBG και ελικρινά ελπίζουμε να μην ματιάσουμε την εξαιρετική πορεία που έχει κάνει μέχρι τώρα.

Λίγες μέρες αφού έσπασε το φράγμα των 500.000 ταυτόχρονων παικτών και βρεθεί στην δεύτερη θέση της λίστας στο Steam, ο early access τίτλος της Bluehole Studio κάνει άλλο ένα μεγάλο βήμα προς την επιτυχία. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι φιλοξενεί 600.000 concurrent παίκτες και αποτελεί πλέον το τρίτο παιχνίδι στο στην ιστορία του Steam που μετρά τέτοιο αριθμό παικτών μετά το Dota 2 και το CS:GO.

Αν και το Dota 2 φαντάζει ακόμα άπιαστο όνειρο για το PUBG, ωστόσο το CS:GO βρίσκεται μόλις 200.000 players μακρυά, οπότε ίσως στο άμεσο μέλλον να το δούμε να πέφτει στην τρίτη θέση. Άλλωστε το PUBG κατάφερε μέσα σε 8 μέρες να αυξήσει τους παίκτες του κατά 100.000, οπότε όλα μπορούν να γίνουν.

Ιδιαίτερα τώρα, όπου το παιχνίδι κάνει συνεχώς αλλαγές και διορθώσεις και με την προσθήκη του vaulting και των climbing mechanics, θα δούμε το fan base του να αυξάνεται άρδην. Εσείς το έχετε δοκιμάσει; Αν ναι, τι σας αρέσει και τι θα θέλατε να αλλάξει;

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top