Ένα mix από buff ετοιμάζει η Riot Games για τον Ezreal

2 έτη πριν.

Νέο skin με σκονισμένο ήρωα δεν πάει.

Νέο skin είδαμε, αν και κατά την άποψή μου επισκιάζει ακόμα περισσότερο ο,τι έχει μείνει από την αντρική ταυτότητα του Ezreal. Τώρα θα δούμε και buffs.

Πριν όμως αρχίσετε τις κακίες ότι η Riot Games θέλει απλά να κάνει καλές πωλήσεις το Star Guardian skin του ήρωα, αναλογιστείτε πόσο απεγνωσμένα χρειάζεται αυτά τα buffs. Σε ένα meta όπου τα ADC χάνονται στην αφάνια αν δεν έχουν τουλάχιστον 51% win rate, o Ezreal δεν μοιάζει να είναι πλέον ούτε η πρώτη ούτε η δεύτερη επιλογή των παικτών. 

Ενώ η Riot Games λοιπόν θέλει να κάνει ένα μικρό gameplay update στην απαίσια W ιδιότητά του, θα πρέπει μέχρι τότε να παρθούν άλλα μέτρα που θα τον επαναφέρουν στο προσκήνιο. Η Q του λοιπόν θα δεχθεί αύξηση στο damage. To AD ratio πηγαίνει στο 125% του total AD αντί για 110 που ήταν μέχρι τώρα, δίνοντας μεγάλη ώθηση στο DPS. 

O Ezreal δεν είναι ο μόνος ήρωας που θα δεχθεί buff, καθώς και ο Urgot φαίνεται να υπολειτουργεί μετά το major rework του προηγούμενου patch. Η διάρκεια της ulti του αυξάνεται στα 4 δευτερόλεπτα και το Purge θα μένει locked σε έναν στόχο για όλη του τη διάρκεια, αν αυτός ήταν locked με το ξεκίνημα της ικανότητας. 

Με αυτές τις αλλαγές φαίνεται πως και οι δύο ήρωες θα δουν περισσότερες ώρες στο παιχνίδι μετά το patch 7.17 που θα είναι εδώ την επόμενη εβδομάδα. 

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top