Μειώνονται σταδιακά τα updates στο PUBG

2 έτη πριν.

Αρχίζουν οι ετοιμασίες για το release!

Το PlayerUnknown’s Battlegrounds έχει κάνει πολύ μεγάλα βήματα από την στιγμή που βγήκε τον Μάρτιο για early access. Μετρώντας πλέον παίχτες στο εκατομμύριο, μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι είναι από τα πιο πολυαναμενόμενα games του έτους, αν και όπως όλα δείχνουν το release του θα γίνει το 2018.

Ένας από τους βασικούς λόγους της τρομακτικής του ανάπτυξης, είναι η στενή παρακολούθηση από τους developers του παιχνιδιού. Αυτό φυσικά έχει ως αποτέλεσμα εβδομαδιαία και μηνιαία updates που αναβαθμίζουν και προσθέτουν στο παιχνίδι ενώ ταυτόχρονα διορθώνουν τυχών ατέλειες. 

Αυτό όμως φαίνεται πως θα αλλάξει σύμφωνα με τα λεγόμενα του Bluehole

Τα μηνιαία και εβδομαδιαία updates δεν θα εισάγονται τόσο συχνά μέχρι και το release του παιχνιδιού. Θεωρούμε πως είναι καλύτερο να διεξάγουμε παραπάνω tests πριν από κάθε patch για να διασφαλίζουμε την ποιότητά του. Με αυτό τον τρόπο ένα νέο feature δεν θα χρειάζεται τόσα follow-up fixes για να ολοκληρωθεί. Θέλουμε να προσφέρουμε το καλύτερο στους παίχτες μας και αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχουμε.

Όλα φαίνονται να πηγαίνουν κατ’ ευχήν για το PUBG, κάθε update το φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην τελική του μορφή. Ελπίζουμε να συνεχίσει αυτή του την επιτυχημένη πορεία και να πετυχαίνει τα milestones το ένα μετά το άλλο. Όπως είπαμε, το release του αναμένεται μέσα στο 2018. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Comments

Scroll To Top