Διαχείριση οικονομικών θέλει να κάνει η Riot Games στους παίκτες της

2 έτη πριν.

Τι γλυκιά…

Εδώ και κάποιο καιρό, το Hextech crafting system βρίσκεται εκτός, αλλά θα μου πείτε δεν σας λέω και κάτι καινούργιο.

Αυτό που δεν ξέρατε βέβαια είναι ότι η Riot Games φροντίζει ήδη για αυτό αλλά και για εμάς, θέτοντας όριο στο πόσα Hextech Chest μπορούμε να αγοράσουμε ανά μέρα. Γιατί όμως η εταιρεία προσπαθεί να ελέγξει τα οικονομικά μας; Το RNG που βρίσκεται στις πιθανότητες των Chest αυτών είναι ένας από τους λόγους αυτούς, καθώς μπορεί να ανοίξετε αμέτρητα, αλλά ακόμα να μην έχετε καταφέρει να πάρετε αυτό που θέλετε.

Πόσο ενοχλητικό είναι όμως αυτό; Αυτή την στιγμή οι παίκτες μπορούν να αγοράσουν μόλις 25 chests ανά μέρα, διώχνοντας έξι μακρυά την πιθανότητα να μας σπάσουν τα νεύρα με τα σάπια πράγματα που μας τυχαίνουν. Να μην ξεχνάμε ότι μέσω των Hextech Chests έχουμε την δυνατότητα να τύχουμε Gemstones, καθώς χρησιμεύουν στο να δημιουργηθούν πανέμορφα και exclusive skins. Η προσπάθεια να βρούμε τα Gemstones όμως μπορεί να οδηγήσει σε ανεξέλεγκτη αγορά chest, που θα μας ξοδέψει σίγουρα πολλά λεφτά.

Η Riot συνειδητοποιεί ότι δεν χρειάζεται τόσος κόπος και νεύρα για μερικά skins, οπότε το όριο που έθεσε φαίνεται να είναι λογικό. Παράλληλα υπάρχει και το εγκληματικό στοιχείο εδώ, καθώς θα μπορούν πλέον να ελέγχονται όλα τα accounts για κλεμμένες κάρτες. Σε ένα παιχνίδι χωρίς όριο αγορών κάτι τέτοιο θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο για όσους κατείχαν για παράδειγμα την πιστωτική μας κάρτα. 

 

Φαίνεται πως η εταιρεία θέλει να μας προστατέψει από τους εγκληματίες αλλά και από εμάς. Ωστόσο, θα βελτιώσει τα chances των κουτιών τώρα που ο αριθμός που μπορούμε να αγοράσουμε μειώθηκε;

Πηγή: nexus.leagueoflegends.com

Comments

Scroll To Top