Αποκαλύφθηκε το επόμενο Championship Skin του League Of Legends

2 έτη πριν.

Παίρνω τη βαλλίστρα μου και σας κυνηγώ.

Αναμένοντας τα World με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία, μια νέα ανακοίνωση από την Riot Games ήρθε να ταράξει τα νερά.

Το περιμέναμε είναι η αλήθεια, καθώς η μεγαλύτερη γιορτή του LOL πλησιάζει και μας έλειπε από την λίστα το φετινό Championship Skin. Μετά από μια σειρά από εξαιρετικά skin των Zed, Riven και άλλων πολλών, σειρά έχει η αμαζόνα με το τόξο, Ashe. Όπως καταλαβαίνετε, όπως και όλα τα προηγούμενα έτσι και αυτό είναι πολύ badass.

Την είδαμε στον PBE σήμερα και λογικά θα είναι διαθέσιμη μέχρι και τα World και το Patch 7.18, που είναι περίπου 3 εβδομάδες μακρυά. Φυσικά και η νέα αμφίεση έχει custom animations για τα abilities τα recalls και ο,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Τι μένει ακόμα να μάθουμε;

Το Victorious Skin φυσικά, που μάλλον δεν θα είναι από το class των ADC καθώς η Ashe κάλυψε αυτό το σημείο. Οι πιο δημοφιλείς υποψηφιότητες είναι οι Karma, Lulu, Rengar, ή Kha’Zix. Όπως είναι λογικό, τα έσοδα από το skin θα δοθούν για την ενίσχυση του επάθλου των World..

Περισσότερα λεφτά για την SKT, αλλά τι να κάνουμε.. Η τιμή του skin δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα, αλλά λογικά θα κοστίζει 975 RP, οπότε ξεκινήστε να μαζεύετε λεφτά.

Comments

Scroll To Top