Επαγγελματίας στο Overwatch φεύγει από γάμο για να κερδίσει μεγάλο match

2 έτη πριν.

Και μετά επιστρέφει!

Και όμως το είδαμε και αυτό! Ο γνωστός παίχτες της Team Giganti, Zappis αναγκάστηκε να επιλέξει ανάμεσα στο γάμο ενός στενού του φίλοι και… Στο πρώτο match για το 100,000 δολαρίων Overwatch Contenders tournament της Blizzard. Κατάφερε όμως να κάνει και τα δύο!

Συνήθως τέτοιου είδους τουρνουά προσπαθούν να έχουν σύμφωνες ώρες με τις εκτός-pro-scene δραστηριότητες των παιχτών. Στο Contenders όμως τα πράγματα ήταν λίγο διαφορετικά και έτσι ο Zappis δεν μπόρεσε να συνεννοηθεί σωστά.

Γνωρίζοντας την σημαντικότητα του game, δεν ήπιε σχεδόν καθόλου αλκοόλ και κάπου στη μέση των εορτασμών την έκανε με ελαφρά για το σπίτι του που βρισκόταν λίγα μόλις μέτρα από τον χώρο. Ήταν στην ώρα του και κατάφερε να πάρει μία από τις πιο απρόσμενες νίκες της καριέρας του!

Όπως λέει και ο ίδιος, δεν τον επηρέασε από το να περάσει ένα απίστευτο απόγευμα με τους φίλους του. Το Overwatch συνεχίζει σταθερά να ανεβαίνει με όλο και περισσότερους παίχτες να στρέφονται στο παιχνίδι. Ανοδικά κινείται και η μεγάλη του σκηνή με άπειρα τουρνουά να συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο και μάλιστα πολύ συχνά. 

Μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: compete.kotaku.com

Comments

Scroll To Top