Ιδιοκτησία της Tencent πλέον η Riot Games

2 έτη πριν.

Δεν άφησε μετοχή!

Ύστερα από αρκετούς μήνες σταδιακών αγορών από την Tencent, η Riot Game έγινε και επίσημα ιδιοκτησία της!

Τα νέα μας έρχονται από την σελίδα προσλήψεων της γνωστής εταιρείας, σύμφωνα με την οποία αλλάζουν τα πλάνα πληρωμών για τους υπαλλήλους σαν αποτέλεσμα της εξαγοράς.

«Σαν αποτέλεσμα της συνεχούς μας ανάπτυξης και των συνεχώς μεταβαλλόμενων συνθηκών, η πολιτική μας αλλάζει για να παινεύσει την προσφορά των υπαλλήλων.»

Πολλές περίεργες και μεγάλες λέξεις. Στην ουσία αυτό που θα γίνει είναι ότι οι υπάλληλοι της Riot Games θα είναι «επί ξύλου κρεμάμενοι» διότι ένα ποσοστό του μισθού τους θα έχει να κάνει με το γενικότερο εισόδημα του οργανισμού. Αυτό μπορεί μεν να είναι καλό τώρα που το παιχνίδι βρίσκεται ψηλά αλλά, αν αρχίσει και πέφτει, ανάλογα θα κινηθούν και οι μισθοί.

Η Tencent είναι πλέον μία εταιρεία κολοσσός, η οποία έχει πρόσφατα εισέλθει στο χώρο του gaming. Κρατά επίσης μερίδια στην Blizzard και την Epic Games (Candy Crush). Ελπίζουμε η παραπάνω κίνηση να είναι για το καλό της Riot και να μην οδηγήσει σε μία καθοδική πορεία. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: www.polygon.com

Comments

Scroll To Top