Άλλο ένα μεγάλο ρεκόρ για το PUBG

2 έτη πριν.

Αγγίζει νούμερα Dota 2

Μπορεί πριν από λίγες ώρες τo PUBG να ξεπέρασε το φράγμα των 800,000 ταυτόχρονων online παιχτών, αλλά χρειάστηκε μόλις μερικές ώρες ακόμα για να κάνει το επόμενο μεγάλο milestone.

Πλέον με σιγουριά μπορούμε να πούμε ότι έχουμε μπροστά μας το ταχύτερα αναπτυσσόμενο παιχνίδι αυτή τη στιγμή, καθώς το PUBG κατάφερε να περάσει Dota 2 και CS:GO και να φτάσει τους 877k concurrent παίκτες στο Steam σε μια στιγμή, ενώ βρίσκεται στην δεύτερη θέση πλέον, πάνω από το CS:GO, με τους ταυτόχρονους χρήστες του σε μια μέρα. 

Η αλήθεια είναι ότι με 8 εκατομμύρια αντίτυπα να έχουν ήδη πωληθεί ήταν απόλυτα αναμενόμενο να αρχίσει να χτυπάει τέτοια νούμερα. Το Dota 2 βρίσκεται ακόμα στην κορυφή,  με 1.3 εκατομμύρια από το 2016, αλλά σίγουρα νιώθει την ανάσα του PUBG όλο και πιο κοντά. Αν υπολογίσουμε τον ρυθμό της ανάπτυξής τους δεν αποκλείεται να το δούμε να περνάει ακόμα και αυτόν τον θρυλικό τίτλο μέσα στις επόμενες εβδομάδες ή ακόμα και ημέρες.

Το PUBG ακόμα δεν έχει κάνει το official release του και ήδη κατατροπώνει μεγάλους τίτλους. Ποιος ξέρει τι επιφυλάσσει το μέλλον του παιχνιδιού. Λέτε να είναι ο επόμενος μεγάλος esports τίτλος; Ο χρόνος θα το δείξει. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top