Εκδήλωση μεγάλου κυβισμού οι τελικοί του EU LCS

2 έτη πριν.

H BMW με χειρόφρενο στα esports.

Μετά την Audi, που αποτέλεσε χορηγός της Astralis στο CS:GO για μικρό χρονικό διάστημα, σειρά για να πάρει μια γεύση από τα esports έχει η BMW.

Η γνωστή γερμανική εταιρεία αυτοκινήτων θα αποτελέσει σπόνσορα στους τελικούς του EU LCS για το καλοκαίρι, που θα αναδείξει και τις ομάδα που θα βρεθούν στα World. Η ανακοίνωση ήρθε μέσω του Twitter και μπορείτε να τη δείτε παρακάτω.

Το βίντεο που βλέπετε, αν και μας δείχνει ξεκάθαρα ότι θα υπάρχει κάποια συνεργασία, ωστόσο δεν δίνει περαιτέρω λεπτομέρειες για το περιεχόμενό της. Στο βίντεο, ο manager των Unicorns of Love, Romain Bigeard, κατευθύνεται στο Παρίσι σε μια θεματική LOL BMW, αφού ο mid laner των Misfits Tristan «PowerOfEvil» Schrage του δίνει το κλειδί και του λέει: «Paris needs you.»

Η συνεργασία αυτή μάλιστα είναι η πρώτη του είδους της για την Riot Games σε Ευρώπη και Βόρεια Αμερική. Βέβαια η Mercedes-Benz, ίσως να βρίσκεται σε συζητήσεις με την Riot China για να σπονσοράρει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2017 στην Κίνα.

Οι Misfits θα αντιμετωπίσουν την G2 Esports στις 3 Σεπτεμβρίου στους τελικούς του EU LCS. To παιχνίδι γα την τρίτη θέση ανάμεσα σε Fnatic και H2K θα λάβει χώρα μια μέρα νωρίτερα.

Μείνετε συντονισμένοι στο Cowboytv για περισσότερα νέα

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top