Ετοιμαστείτε για ένα πιο interactive Twitch!

2 έτη πριν.

Μέχρι και εικονικά κατοικίδια!

Λίγος καιρός μας χωρίζει από ένα μεγάλο update στην δημοφιλή livestreaming που επρόκειτο να αλλάξει τον τρόπο που την βλέπουμε και αλληλεπιδρούμε τόσο με αυτή όσο και με τους ίδιους τους steramers.

Σκοπός του Twitch είναι να εισάγει extensions στην σελίδα. Ποια θα είναι αυτά σας ακούω να ρωτάτε… Η απάντηση είναι πραγματικά οτιδήποτε! Από polls μέχρι και κανονικά virtual pets! Δεν είναι λίγοι και αυτοί που έχουν ήδη αρχίσει να σχεδιάζουν τα δικά τους extensions για να προσθέσουν στην δημοφιλή πλατφόρμα. Σίγουρα θα είναι ένα βήμα μπροστά για το Twitch που όλο και συχνότερα προσπαθεί να αναβαθμιστεί.

Επιπλέον, στα άμεσα σχέδια υπάρχει πλάνο για περαιτέρω συνεργασία Twitch-parteners-amazon μέσω αυτών των extensions. Έτσι, οι streamers θα μπορούν να έχουν links για τα αγαπημένα τους προϊόντα και εκτός description του καναλιού τους! Αυτό βέβαια βάζει και το Twitch σαν μεσάζοντα και πιθανώς υπάρχουν κάποιοι που δεν το σκέφτονται καθόλου αλλά… Yay progress (Kappa)!

Ελπίζουμε η περίοδος των test να είναι μικρή και όσο πιο bug-free γίνεται για να δούμε τα extensions να έρχονται το συντομότερο! Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top