Νικήτρια για άλλη μια φορά στα δικαστήρια η Riot

2 έτη πριν.

Τίτλοι τέλους για τα EloBuddy scripts.

Τέλος μετά από καιρό κατάφερε να βάλει η Riot στο EloBuddy. Έναν από τους διασημότερους scripting οργανισμούς για το League of Legends. Στην ουσία η λειτουργία του είχε σταματήσει εδώ και καιρό αλλά μόλις πριν λίγες ώρες έβαλε και επίσημα λουκέτο.

Από την πρώτη στιγμή η Riot ήταν αναγκασμένη να πολεμά τα scripts, ακόμα και τα πιο… αθώα, όπως για παράδειγμα μόνιμα ranged indicators κλπ. Για άλλη μία φορά κατάφερε να περάσει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους επίδοξους «χάκερς». Επιπλέον μας θυμίζει ότι ο αντίπαλος ίσως να είναι απλά καλύτερος από εμάς και δεν χρησιμοποιεί απαραίτητα scripts (Kappa).

Τελευταία το νομικό τμήμα της Riot βρίσκεται συνεχώς στους τίτλους μας. Δεν είναι μυστικό το γεγονός ότι η εταιρεία έχει δαπανήσει πολλά λεφτά για τέτοιου είδους δραστηριότητες, αλλά όπως όλα δείχνουν είναι well-spent. Ελπίζουμε όσο περνάει ο καιρός να μην χρειάζεται να αντιμετωπίζουν τόσα προβλήματα σε αυτό τον τομέα και να δίνουν περισσότερη έμφαση στο παιχνίδι. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CcowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top