NEWS
06/09/2017

UPDATE: Όλα τα ανακοινωμένα runes του League Of Legends

O χορός των runes συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία και η Riot ανακοίνωσε ήδη τους τρόπους με τους οποίους θα αποζημιώσει τους παίκτες. 

Πάμε να δούμε τώρα ποια runes έχουν επιβεβαιωθεί στο παιχνίδι, με μικρές επιφυλάξεις ότι στο μέλλον μπορεί να αλλάξουν κατά βούληση της Riot Games. 

Berserk

Μετά από μερικά δευτερόλεπτα σε combat, πάρε +60% Attack speed. Μπορείς να ξεπεράσεις το 2.5 AS για όσο διαρκεί το buff.

Bloodlust

Τα kills κάνουν restore το 15% του HP που έχεις χάσει.

Channel-Blink

Ενώ το Flash βρίσκεται σε Cooldown, αντικαθιστάται από το Channel-Blink. Channel-Blink: Κάντε channel για 2.5 δευτερόλεπτα για να βρεθείτε σε νέα τοποθεσία.

Cooldown: 20 δευτερόλεπτα, αλλά κατεβαίνει στα 10 όταν βρίσκεστε σε μάχη.


Discipline

Μετά από δέκα λεπτά παιχνιδιού πάρε 10 Armor και 10 Magic Resist, +2 για κάθε αντίπαλο champion που βλέπεις σε ακτίνα 800 units. 


Fortified Mind

Πάρε 5 Magic Resist, +2 για κάθε αντίπαλο champion που βλέπεις σε ακτίνα 800 units. 

(New) Gathering Storm

Κάθε 10 λεπτά, ο παίκτης θα δέχεται 8 AP 6 AD per set, ενώ μάλιστα το effect stack-άρει κιόλας. Δείτε όμως τι γίνεται τώρα. Στα επόμενα 10 λεπτά, θα πάρετε 8+8 AP και 6+6 AD, στα μεθεπόμενα 10 λεπτά θα πάρετε 3χ8 AP και 3χ6 AD κοκ.

Τρελό ε;

Guardian Soul

Μαρκάρετε ένας συμπαίκτη με κλικ και θα λάβετε και οι δύο shield όταν δεχτείτε damage.

(New) Hextech Freezeray

Το Hextech Freezeray έχει δύο effects. Για αρχή, κάνει slow τον αντίπαλο στο πρώτο attack κατά 1.5 δευτερόλεπτο για ένα μεγάλο ποσό. Έχει εσωτερικό cooldown 8 λεπτών, κάνοντας scale down στα τρία, όσο προχωράει το παιχνίδι. 

Hunt of the Blood Moon

Κάνει enchant τις μπότες με το active effect ‘Blood Moon’s Call.’

Κάντε channel για τρία δευτερόλεπτα για να το ενεργοποιήσετε. Αποκτήστε 35% movement speed για 15 δευτερόλεπτα. Τα damaging attacks ή abilities σταματούν το Blood Moon’s Call, κάνοντας 60 – 140 με βάση το level (+0.2 bonus AD)(+0.3 AP) bonus damage.

Cooldown: 180 δευτερόλεπτα. Ξεκινάει με cooldown και επιστρέφει σε αυτό αν δεχθεί damage ή διακοπεί κατά το channeling.


Intelligence

+5% Cooldown Reduction. +5% Max Cooldown Reduction. +5% Summoner Spell Cooldown Reduction. +5% Item Cooldown Reduction. +5% Runes Cooldown Reduction. Πολύ reduction…


Magical Footwear

Δωρεάν μπότες στα 10 λεπτά! Αλλά… Μέχρι τότε δεν μπορούμε να αγοράσουμε μπότες και μας προσφέρουν μόνο 10 movement speed. Μετά τα 10 λεπτά μπορούμε να αγοράσουμε κανονικότατα… κανονικές… χρήσιμες μπότες. Οι «free» μπότες δεν θα πιάνουν slot στα items.


Meteor

Όταν πετυχαίνουμε έναν αντίπαλο με μία ability που κάνει damage, προκαλούμε την πτώση ενός μετεωρίτη επάνω του. Ο μετεωρίτης κάνει έξτρα damage [40-100, με βάση το level και +0.2 AP και 0.2 bonus AD]. Το Cooldown του θα κυμαίνεται από 8 μέχρι 20 δευτερόλεπτα ανάλογα με το level.


Overheal

Τα heals πέρα από το HP pool σου μεταφράζονται σε shields. (Εδώ η Rito πρέπει να εξηγήσει πως ακριβώς θα λειτουργεί αυτό.)


Perfectionist

Όσο βρισκόμαστε πάνω με πάνω από 80% HP θα έχουμε ένα bonus μέχρι +14 AD ή +14 AP με βάση το level. Επιλέγουμε εμείς ποιο από τα δύο επιθυμούμε.

Perfect Timing

Ξεκινήστε το παιχνίδι με ένα Commencing Stopwatch που μετατρέπεται σε Stopwatch μετά από 6 λεπτά. Μειώνει το cooldown σε Zhonyas Hourglass και Guardian Angel κατά 15%.


Perxie

Όταν κάνουμε spell σε συμπαίχτη μας παίρνουμε ένα shield. Όταν κάνουμε σε έναν αντίπαλο, περνάμε λίγο παραπάνω damage.


Ruined King’s Tribute

Μετά από 4 δευτερόλεπτα σε combat, το επόμενο basic attack μας σε champion ή large monster θα κάνει extra damage με βάση το max HP μας(3%) και θα healάρει για 20-75 ανάλογα με το level. Για τους Ranged Champions το damage και το Heal θα είναι τα μισά.

Spellslinger’s Surge

Χτυπώντας έναν ήρωα με τρία unique attacks ή abilities μέσα σε δύο δευτερόλεπτα δίνει 30%-60% movement speed για τρία δευτερόλεπτα. Επιπροσθέτως, οι Melee champions κερδίζουν 75% slow resistance όσο είναι active.

Cooldown: 15 δευτερόλεπτα

Stone Skin

+5 Armor, +2 για κάθε ορατό αντίπαλο Champion σε ακτίνα 800 units.

Stormlord’s Mandate

Χτυπώντας έναν ήρωα με τρία unique attacks ή abilities μέσα σε δύο δευτερόλεπτα προκαλεί bonus magic damage.
Damage: 40-220(+25% Bonus AD)(+20% Ability Power)
Cooldown: 50 δευτερόλεπτα

Ένα πιο δυνατό Thunderlord’s


Store Credit

Δίνεται η δυνατότητα να χρωστάμε στο store. Το ποσό αυξάνεται με το χρόνο με ρυθμό 150 +5 gold/λεπτό. Τα items που αγοράζουμε με αυτό τον τρόπο κοστίζουν 50 gold παραπάνω.

(New) Summoner Specialist

Το Summoner Specialist δίνει ένα in-game token με το όνομα Summoner Shard κάθε φορά που χρησιμοποιείτε ένα Summoner’s Spell. Όταν μαζέψετε τρία, μπορείτε να τα ανταλλάξετε με κάποιο άλλο Summoner Spell. 

Πάρτι θα κάνουν τα support.


The Third Path

+100 HP μόνιμα (από level 1) αλλά -10% damage σε champions τα πρώτα 10 λεπτά του game. Από τους καλύτερα ονόματα σε runes που έχουμε συναντήσει μέχρι στιγμής.

(New) Ultimore

Αποτελεί εναλλακτική εκδοχή του Intelligence mastery. Εκεί που το Intelligence δίνει 5% cooldown reduction και αυξάνει το CDR cap κατά 5%, αυτό το mastery επηρεάζει μόνο την ulti. To CD λοιπόν μειώνεται για 5% και θα έχει και 5% υψηλότερο CDR cap. Πάμε όμως τώρα και στο ενδιαφέρον κομμάτι. Το cooldown της ulti θα δέχεται 1.5% μείωση κάθε φορά που χρησιμοποιείται την ικανότητα, κάνοντας stack 10 φορές. 

Κάντε τα μαθηματικά, έξυπνοι είστε, εγώ πάλι όχι. 

Όπως είπαμε και πιο πάνω τα εν λόγω runes μπορεί να αλλάξουν μέχρι την κυκλοφορία τους, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο Cowboytv για περισσότερα νέα!

Shares
LATEST NEWS
Scroll To Top