Η ελληνική ομάδα της Mouseports για το Dota 2 παραμένει ενωμένη!

2 έτη πριν.

Ποιο είναι το επόμενο βήμα;

Ένα από τα διασημότερα rosters στην ιστορία της επαγγελματικής σκηνής του Dota 2 παραμένει ενωμένο ακόμα και μετά την αποτυχία πρόκρισης στο The International 7.

Το ελληνικό roster της Mousesports αποτελούμενο από τους  MadaraThuGSkyLarkMaybe Next Time και SsaSpartan (πρώην Ad-Finem) έχει γράψει ιστορία. Εξαιρετικές εμφανίσεις σε αμέτρητα τουρνουά και φυσικά το highlight της δεύτερης θέσης στο Dοta 2 Major της Βοστώνης τον περασμένο Δεκέμβρη.

Η αλήθεια είναι πως δεν ήταν λίγοι αυτοί που απογοητεύτηκαν από την επίδοση της ομάδας τους τελευταίους μήνες, κάτι που εν μέρη δικαιολογείται από την αλλαγή οργανισμού. Την πιο κρίσιμη στιγμή όμως έκαναν την σωστή κίνηση. Αποφασίζουν να μείνουν ενωμένοι και μαζί για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμα!

Σε λίγους μήνες κλείνουν τα 2 χρόνια μαζί και είναι προφανώς το διαρκέστερο ενεργό roster στο Dota 2. Ελπίζουμε η ομάδα να ανασυγκροτηθεί και να επιστρέψει στις επιτυχίες το συντομότερο. Έχουν αποδείξει ότι μπορούν να αντεπεξέλθουν σε υψηλό επίπεδο και μένει μόνο να το πιστέψουν και οι ίδιοι. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νεά!

Πηγή: dotesports.com

Comments

Scroll To Top