Έρχεται aim-assist στο PUBG για Κονσόλες

2 έτη πριν.

Ένα βήμα πιο κοντά στο cross-platform όνειρο!

Με το PUBG να χτυπάει νούμερα-ρεκόρ κάθε μέρα, ήδη έχουν πέσει στο τραπέζι σχέδια για κονσόλες, ακόμη και για cross-platform gameplay!

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το PUBG βρίσκεται ακόμα σε early-access stage αλλά με το ενδιαφέρον που δείχνει ο κόσμος έχει αρχίσει να συναγωνίζεται ιστορικούς τίτλους όπως το Dota 2, το CS και το League of Legends(στο Twitch τουλάχιστον). Στα άμεσα σχέδια της εταιρείας είναι και το cross-platform gameplay το οποίο για όσους δεν γνωρίζουν μπορεί να επιτρέψει σε κάποιον που παίζει από ένα XBOX να συναντήσει παίχτη από PC.

Φυσικά οι παίχτες των κονσολών θα έχουν disadvantage (μην αρχίσω να βλέπω τίποτε comments για Console vs PC…) λόγω της χρήσης χειριστηρίου. Για αυτό λοιπόν, η Bluehole έχει σκοπό να τους δώσει το δώρο του aim-assist για να φέρει τα πάντα στα ίσα τους. Μία εξαιρετική ιδέα για να μην νιώθουν οι παίχτες ότι έχουν κάποιο μειονέκτημα.

Λίγα έχουν αποκαλυφθεί σχετικά με το θέμα αλλά λογικά δεν θα διαφέρει από τα υπόλοιπα aim assists που βλέπουμε στις κονσόλες. Αναμένουμε με αγωνία όλοι μας το release του για να πάρουμε την ολοκληρωμένη έκδοση του παιχνιδιού στα χέρια μας. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο CowboyTV για περισσότερα νέα!

Πηγή: www.pcgamer.com

Comments

Scroll To Top